Medlemsnytt
1. til 8. juni er det klart for årets DNB-uke.

Ønsker velkommen til DNB Uka

29.05.2019 | Margrethe Saga - medlemsnytt
For fjerde år på rad inviterer DNB til en hel uke fylt med arrangementer.
artikkelen fortsetter under annonsen
Skal vi ta en kaffe?
- Vi ønsker å tilby en blanding av seminar og festival hvor vi deler kompetanse, underholdning og gode opplevelser med både egne og potensielt nye kunder. Konseptet ble så godt mottatt at vi nå arrangerer DNB Uka for fjerde år på rad i Kristiansand, og i 21 andre byer i Norges land, forteller Helge Hammersbøen, banksjef i DNB Kristiansand.

 DNB Uka går av stabelen 1. til 7. juni, og arrangementene er gratis og åpne for alle. Hammersbøen forteller om et variert program.

- For barneskoleelever arrangerer vi «Lærepenger». For voksne er boligseminaret «Fra Enebolig til leilighet» og seminar om arverett; «Alt du trenger å vite om arv og skifte» interessant. «Økonomiske Utsikter» fokuserer på makroøkonomiske forventninger og «DNBs markedssyn på rente – og aksjemarkedet» forteller om hvordan rente- og aksjemarkedet vil utvikle seg. I tillegg arrangerer vi feelgood Afterwork; «Slik sparer du deg rik» og en aften på vår takterrasse for dem som vil delta på Fotballprat med Bernt Hulsker, Brede Langeland og en overraskelsesgjest.

Han trekker også frem et lunsjforedrag med Viperstrener Ole Gustav Gjekstad.

- Han deler sine tanker om vinnerkultur og ledelse, sier Hammersbøen.

Vil du delta på DNB Uka? Se mer informasjon og meld deg på her!
facebook

Relaterte saker