Inge Brigt Aarbakke er en dynamisk, dyktig og dreven bedriftsleder fra Rogaland. Fredag 5. februar kommer han til frokostmøtet på Søgne Gamle Prestegård.

Frokostmøte med Inge Brigt Aarbakke

25.01.2016 | Ingrid Michalsen
Fredag 5. februar kommer den energiske rogalendingen og bedriftslederen Inge Brigt Aarbakke til frokostmøte på Søgne Gamle Prestegård. Tema for møtet er endringsvilje i opp - og nedgangstider.
Administrerende direktør Inge Brigt Aarbakke er kjent som en dynamisk og levende leder som får ansatte med seg til å løfte i lag. I tillegg er han  inspirerende i måten han tenker enkelt, løsningsorientert og kreativt på.

På frokostmøtet 5. februar skal han dele historien om virksomheten Aarbakke AS, som han selv har bygget opp. Hovedtema i foredraget hans er endringsvilje i oppgangs- og nedgangstider.

Startet med hesteskoproduksjon

Historien bak bedriften startet i 1918 da bestefaren hans startet med hesteskoproduksjon. Denne produksjonen fortsatte helt frem til 1981, da Inge Brigt investerte i sin første CNC-maskin. Siden den gang har Aarbakke AS utviklet seg fra å være en smie med et par dreiebenker, til å bli et firma på tre lokasjoner med totalt 63 CNC-maskiner, over 100 andre maskiner og 300 ansatte.

«- Vi ønsker å være best på det vi gjør, og vil utvikles sammen med våre kunder. Vi lager for det meste utstyr og deler til oljeindustrien, og her forventes det at vi leverer varer til rett tid. Det betyr topp kvalitet på maskinene, kontroll av alle prosesser og en høyt kvalifisert arbeidsstyrke. Fremfor alt har vi stolthet i hver eneste bevegelse vi gjør, det er dette vi jobber for»,  uttrykker bedriften det selv selv på sine hjemmesider.

Skal bli markedsledende

Forretningsideen til bedriften er salg av produkter og tjenester som omhandler dreiing og fresing for oljeindustrien, hovedsakelig relatert til oljebrønner og undervannsapplikasjoner. Målet er å etablere seg som en markedsledende aktør innen mekanisk bearbeiding i det internasjonale underleveransemarkedet for totalt løsninger innen valgte markedssegment.

Meld deg på frokostmøtet med Aarbakke her. 
facebook

Relaterte saker