- Å treffe nye bedrifter gir grunnlag for fremtidig samarbeid

03.06.2020 | Lotte Blom van der Male
Tirsdag 2. juni ble vårens frokostmøte for nye medlemmer i Næringsforeningen avholdt. Over 20 påmeldte presenterte sin bedrift, og knyttet nye kontakter.
Stemningen på frokostmøtet var på topp. Mange engasjerte deltakere troppet opp for å pitche bedriften sin - dette med intensjon om at det skulle bli gjort butikk på kryss og tvers av de fremmøtte bedriftene. Alle som dukket opp fikk tre minutter på scenen til å presentere seg selv, bedriften og hva de kan tilby.

Lise Kjelle er distriktssjef i OBOS Block Watne. Hun forteller:

- Jeg syns det var gøy å se de ulike presentasjonene og samtidig få se det mangfoldet som er i Næringsforeningen. I dag går jeg hjem med fire visittkort og har fått skapt spennende kontakt.

- Hva kommer du til å bruke Næringsforeningen til fremover?

- Jeg kommer til å delta en del på frokostmøter og kurs, og samtidig kommer jeg til å være aktiv i ressursgruppen Women in Business.Representanter fra bedriftene lyttet oppmerksomt.

Heine Strømme fra festivalen Sommerbris var også fornøyd med morgenens frokostmøte.

- Det vi kommer til å bruke Næringsforeningen til fremover er å få presentert oss selv og hva vi driver med. Vi ønsker også å utforske hvilke bedrifter som finnes og om det er mulighet for at noen av de kan 'bruke oss' og det vi kan tilby. I tillegg kan vi faktisk få kjøpt alt vi trenger fra nettverket.

Hilde Brox fra Brilleland på Sandens hadde også tatt seg tid til en kopp kaffe, et rundstykke og mingling med bedriftene tirsdag morgen.

- Jeg gledet meg mest til å treffe nye folk og se hva som skjer i byen! Jeg likte godt det at vi ble oppfordret til å sende inn medlemsnyheter og at det er lav terskel på dette. Fremover tror jeg at jeg kommer til å delta på seminarer og kurs.

- Har du gjort noe business i dag?

- Ja, jeg tror kanskje det kommer noen for å ta synsprøver hos meg, så det er jo veldig bra.

[caption id="attachment_18613" align="alignnone" width="540"] Ser du noen du kjenner?[/caption]

Kasa Design ble også presentert på morgenens møte. Ksenia Kipurova som er i spissen for Kasa Design forteller:

- Jeg synes det er kjempegøy å få kontakt med nye bedrifter, enkeltmannsforetak og gründere. Det å treffe dem gir grunnlag for å kunne samarbeide i fremtiden. Det har stor verdi for meg. Jeg gleder meg masse til arrangementer i fremtiden.

Jostein Løvdal som representerer bedriften Digital-Kompetanse peker på at nettverksbygging har stor verdi:

- Grunnen til at jeg troppet opp i dag var to-delt. Det var gøy og inspirerende å bli kjent med 19 andre bedrifter. Samtidig var det gøy å få mulighet til å komme i kontakt med flinke folk og få mulighet til å kunne presentere våre egne ideer. Det å være medlem i Næringsforeningen supert hvis man ønsker å skape et større nettverk, sier Løvdal.

Følgende bedrifter var representert på frokostmøtet, listet i tilfeldig rekkefølge:

Foamrox AS
OBOS Block Watne
SafeClean
Kasa Design
Swipload
Sommerbris
Unifon AS
Brilleland Sandens
Schmidt Advokater DA
Digital-Kompetanse AS
AmodeiVisual
Seaber AS
Gifty
KIA Norge
Osselle AS
Svane Kjøkken Kristiansand AS
Solforsynt AS
Retail Kristiansand
As3
facebook

Relaterte saker