Nytt om navn
Lasse Buvarp i Viking Heat Engines

Viking Heat Engines ansetter CCO

04.12.2015 | Viking Development Group
Lasse Buvarp er utnevnt som kommersiell direktør (CCO) i Viking Heat Engines. Foruten å være ansvarlig for å bygge opp selskapets salg- og markedsføringsavdeling, skal han utvikle selskapets IT-systemer.
Med en militærbakgrunn og erfaringer fra den privat sektor (hvor han sist ledet IT konsulentfirma Pragma AS, som er basert i Kristiansand, Norge), mener Buvarp at alt er mulig.

- Min styrke er å se løsninger i komplekse situasjoner, sier han. Han sier videre at han er en veldig positiv person, og tror alt kan fikses. Noen ganger tar det bare litt lengre tid å løse. Han har også en veldig sterk fokus på struktur.

Hans første oppgave vil være å innføre et IT-system på tvers av alle kontorer for å gjøre det lettere for ansatte i Tyskland og Karibbien å kommunisere med hverandre og dele informasjon.

- For øyeblikket har vi ikke et godt samarbeidsverktøy på plass, sier Buvarp.

- Hvert kontor bruker sitt eget system, så vi trenger en felles plattform for å gjøre oss mer effektive. Vi trenger også å gi våre kunder en brukervennlig nettportal slik at de kan få enkel tilgang til vår serviceorganisasjon 24/7, fortsetter Buvarp

Buvarp gleder seg til å bli kjent med selskapet bedre, og skal besøke Viking Heat Engines forskjellige kontorer i de neste månedene for å samle inn folks tanker og erfaringer som han kan bruke til å bygge opp en internasjonal salgs- og markedsføringsorganisasjon.

- Vi vil at alle skal føle at de er med ombord når vi nå setter disse nye systemene på plass, avslutter han.
facebook

Relaterte saker