Medlemsnytt
Fredrik Opheim, Uveil

Uveil vant regional GründerAcademy

07.09.2021 | Margrethe Saga
Fredrik Opheim og Uveil stakk av med den regionale seieren av GründerAcademy vår 2021 i Agder.
artikkelen fortsetter under annonsen
Techpoint
- GründerAcademy, hvor Opheim deltok med seks andre gründere fra Agder, er et helt nytt nasjonalt akseleratorprogram som utvikler bedrifter og gjør dem klare for markedsintroduksjon og vekst. Det er Sparebank 1 SR Bank som står bak initiativet, men innholdet og veiledningen leveres i fellesskap av innovasjonsmiljøene fra Region Agder (Innoventus Sør), Oslo (TheFactory), Bergen (VIS) og Stavanger/Haugesund (Validé). Sammen har partene laget kanskje Norges aller beste akselleratorprogram, og sikret synergieffekter på tvers av gründerselskapene og nettverkene med mål om å bygge fremtidens arbeidsplasser og verdiskapning i Norge, sier daglig leder i Innoventus Sør, Kamilla Sharma.

Uveil er en digital plattform hvor offentlige, kommersielle og private utleiere kobles sammen med film og tv-produksjonsselskaper, både nasjonalt og internasjonalt.

- Enkelt forklart er det som en AirBnB for locations. Etter lanseringen i tidlig sommer har selskapet møtt stor interesse fra privatpersoner, kommuner og næringsliv som ønsker å bli mer synlige, sier gründer Fredrik Opheim.

- For Uveil har Gründer Academy åpnet dører til et spennende og kompetanserikt nettverk i tillegg til at vi nå har vært heldige å vinne beste startup fra Agder. Tilskuddet vil bli brukt på videre utvikling av løsningen og vi ser frem til en meget spennende høst, sier han.

Neste runde av programmet starter allerede 30 september, hvor 10 nye selskaper fra Region Agder får mulighet til å delta og kjempe om seier.

Premien er Gründerstipend på 50.000 kr fra Sparebankstiftelsen SR-Bank, og en plass i finalen til den nasjonale Gründerprisen som kåres senere i høst hvor det kjempes om en premie på hele 250.000 kroner.
facebook

Relaterte saker