Medlemsnytt
Gründerne i FLEXBL, Synnøve Thoresen (til høyre) og Marianne Bryne Dalane (til venstre).

Treningsappen FLXBL vant Gründerpris

14.01.2022 | Margrethe Saga
I sterk konkurranse med flere lokale gründerbedrifter vant FLXBL den regionale prisen på Gründer Academy. Visjonen til FLXBL er å levere Norges største og mest fleksible treningstilbud, gjennom å skape treningsglede og utvikle gode verktøy for instruktørene.
artikkelen fortsetter under annonsen
Nordic Arena
- Det har vært noen intensive måneder med deltakelse i Gründer Academy denne høsten, og det har gitt resultater på så mange måter. I tillegg til å jobbe med å videreutvikle FLXBL sammen med forretningsutviklere og proffe mentorer, utvide nettverket vårt, og dele erfaringer med andre gründere- så stakk vi av med den regionale prisen på kr 50.000, sier gründerne Synnøve Thoresen og Marianne Bryne Dalane.

De fortsetter:

- Vi hadde mange dyktige konkurrenter, så dette er vi virkelig stolte av. Vi er også sikret plass i den nasjonale konkurransen som arrangeres høsten 2022. Fram mot finalen skal vi jobbe for å knytte til oss flere instruktører, treningslokaler og utvide tilbudene i appen.

Gründerne har også flere ting på gang for å utvikle produktet videre.

- Rett før jul fikk vi innvilget Markedsavklaringsstøtte fra Innovasjon Norge. Det lar oss jobbe med å skaffe oss dypere markedsinnsikt, og gjøre forbedringer på produktet i samarbeid med kunder.
I tillegg startet vi i forrige uke opp et pre-inkubatorløp sammen med Innoventus Sør. Der får vi med oss to dyktige forretningsutviklere, som vil bidra med mye kompetanse. Det er bare å brette opp ermene og sette i gang!

Under kan du lese juryens begrunnelse for utmerkelsen av Gründerprisen:

Fra juryen i Sparebank 1 SR-Bank:

Forretningside:

Safir Solutions har utviklet FLXBL, en digital plattform som kobler deltakere og instruktører. FLXBL gjør lokale treningstilbud synlige og tilgjengelige. Dette gir deltakerne tilgang til et bredt og variert treningstilbud, samtidig som instruktører får flere kunder og bedre marginer. Den digitale plattformen er FLXBL både for deltakere og instruktører. Deltakere betaler kun for den treningen de benytter, kan veksle mellom ulike aktiviteter, treningsformer og lokasjoner, mens instruktørene får et «alt i ett» administrasjonssystem som håndterer salg, markedsføring, booking og fakturering.

Kommentar:

«Safir Solutions har kommet langt med svært begrensede ressurser. På kort tid er det, uten markedsføring, gjennomført 248 treningstimer, etablert samarbeid med 30 instruktører og man har fått 380 brukere, på utviklet MVP plattform. Gjennom hele GründerAcademy programmet har de vist ekstraordinært engasjement, og deltatt aktivt både i regionale og nasjonale seanser. De har vist stor evne til å knytte relasjoner og bruke nettverket i programmet, samtidig som de viser at de evner å omsette foredrag og rådgivning til konkret handling.

Målet i 2022 er å inngå samarbeid med 500 aktive instruktører, noe som vil gi 10 MNOK omsetning i første fulle driftsår. Totalt i Norge er det registrert 10 000 instruktører. Videre vekstambisjoner er 20% markedsandel i Norge, samt eskalering internasjonalt. Plattformen gir også mulighet for flere kontantstrømmer»

Jarle Holm, daglig leder i Monner, Sparebank 1 SR-Bank sin gründerbank.
facebook

Relaterte saker