Årets store Hagefest i regi av Næringsforeningen blir avlyst av hensyn til smitteutviklingen i landet. Her fra hagefesten 2018. FOTO: Ole- Jørgen Malmgård.

Strålende stemning på årets hagefest

22.08.2018 | Margrethe Saga
- Hjertelig velkommen til årets hagefest, den største næringslivsfesten mellom Oslo og Stavanger!
artikkelen fortsetter under annonsen
Annonse - vil du annonsere her?
Slik åpnet administrerende direktør Anita S. Dietrichson sin tale på Næringsforeningens store hagefest tirsdag kveld. Årets fest var den sjette i rekken, og over 500 mennesker fra både offentlig og privat næringsliv var samlet for å nyte god mat, drikke og underholdning i hagen til Grønt senter på Odderøya. I velkomsttalen snakket Dietrichson blant annet om Næringsforeningens vekst.

Ingen fest uten gjester

- For fem år siden var vi vel 500 medlemmer, og vi fikk med oss 230 på festen. Det var vi utrolig stolte av. I dag er vi 910 medlemmer, og har med oss 520 på denne festen. Altså nærmere en dobling på disse årene, sa hun.

[caption id="attachment_13259" align="alignnone" width="800"] Administrerende direktør i Næringsforeningen, Anita S. Dietrichson, ønsket alle velkommen. Foto: Ole Jørgen Malmgård[/caption]

Cirka 30 prosent av de unike medlemsbedriftene var representert på årets hagefest.

- Det er deres fortjeneste at vi har lykkes med dette arrangementet, og jeg benytter derfor anledningen til å takke dere hver og en for at dere heier på oss, sa Dietrichson.

Næringslivets egne artister

Også ordfører Harald Furre talte til gjestene, og han var blant annet opptatt av næringslivets evne til omstilling.

- Fallet i oljeprisene rammet regionen vår hardt. Heldigvis ser det ut til at vi nå går lysere tider i møte, og jeg blir så imponert over alle som har evnet å snu nedgang og oppsigelse til en mulighet for å tenke nytt, sa han og viste til flere eksempler.

[caption id="attachment_13260" align="alignnone" width="800"] På menyen stod laks og bobler, i utvidet versjon. Foto: Ole Jørgen Malmgård[/caption]

Underholdningen var det tradisjonen tro Næringsforeningens medlemsbedrifter som sørget for, og åtte flotte artister stod på scenen. Disse var akkompagnert av fantastiske musikere fra Uia, under ledelse av kapellmester Trond Tellefsen. Kveldens konferansier var Vibeke Holm Ruud.
facebook

Relaterte saker