Karsten Aust (Sørlandets Europakontor), Hanne Swatland Gunnarsson (Swatland) og Linda Drangsholdt (Fretex Jobb og Oppfølging) var fornøyd med frokostmøtet.

- Det er en god arena for å bli kjent med andre

04.09.2020 | Margrethe Saga
Over 20 bedrifter presenterte seg selv da Næringsforeningen arrangerte næringslivsfrokost denne uka.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER
- Det er nyttig å treffe andre, og en god plass å skape kontakt og nettverk. Dette er en veldig fin mulighet til å gjøre andre kjent med oss, sier Linda Drangsholdt i Fretex Jobb og Oppfølging.

Hun var en av 25 deltakere på næringslivsfrokosten, hvor bedriftene fikk tre minutter til å presentere seg selv. Det var også anledning til å mingle, i korona-vennlig avstand.

- Dette er en veldig god arena for å bli kjent med andre, og for å fortelle andre om hva vi driver med. Det er ikke alltid lett å vite nøyaktig hva man trenger, men her kan det dukke opp ukjente perler blant bedriftene, sier Karsten Aust ved Sørlandets Europakontor.

Han forteller at det er viktig for dem å vise frem det de arbeider med, samt å finne mulige samarbeidsbedrifter.

- Nå jobber vi blant annet mye med å hjelpe bedrifter med internasjonalisering.

[caption id="attachment_19277" align="alignnone" width="663"] Flere knyttet nye kontakter i løpet av morgenen.[/caption]

Hanne Swatland Gunnarsson driver oversetter-firmaet Swatland. Hun benyttet muligheten til å fortelle om sitt arbeid.

- Mitt mål i dag er å skape bevissthet rundt at vi finnes. Vi ønsker å få frem fordelene ved å være en liten bedrift, og ønsker å bli bedre kjent lokalt.

Næringsforeningen er landsdelens største næringslivsnettverk, og dette var første gang en slik medlemsfrokost ble arrangert. Arrangementsleder Ingrid Sundli Høibo er svært med fornøyd med oppmøtet.

- Det er gøy å se at bedriftene utnytter muligheten for mingling før og etter arrangementet, sier hun.

Nå ønsker Næringsforeningen å legge til rette for slike arrangementer med jevne mellomrom.

- Det er flott å se mangfoldet av bedrifter i vårt nettverk, og veldig gøy å se at bedriftene oppsøker hverandre og knytter kontakt. Dette er et arrangement vi håper skal bli en del av en større møteserie hos oss, sier Odd-Arild Skonhoft, salgs- og markedsleder i Næringsforeningen.

[caption id="attachment_19273" align="alignnone" width="800"] Over 20 bedrifter presenterte seg selv og sitt arbeid.[/caption]
facebook

Relaterte saker