Medlemsnytt
F.v: Ina Andersen, Emilie Nordvik Hopland, Andreas Jølstad, Geir Flaa Johansen og Kjersti Reiersen.

Sørmegleren satser i regionen

12.04.2019 | May Baagøe Broughton
Sørmegleren satser videre, og ønsker å posisjonere seg ytterligere i markedet. De har ansatt flere nye meglere.
artikkelen fortsetter under annonsen
Techpoint
I Kristiansand sentrum har de ansatt to nye meglere,  Emilie Nordvik Hopland og Ina Andersen. Begge er hjemflyttede sørlendinger fra Bergen, hvor de til tross for ung alder har klart å etablere seg som erfarne eiendomsmeglere.

Sørmeglerens avdeling i Vågsbygd har også ekspandert med eiendomsmegleren Geir Flaa Johannessen. Johannessen avsluttet sitt firma A1 for å jobbe som eiendomsmegler i Sørmegleren. Han vil fortsatt satse på å megle hytter på Bortelid og vil også selge fritidseiendommer ved sjøen samtidig som han vil etablere seg sterkere i Kristiansand. Med seg fra A1 har han  Kjersti Reiersen. De to, sammen med Marius Rønning og Hilde Møller Hansen, utgjør teamet deres i Vågsbygd.

Etablerer kontor i Søgne og Evje


Sørmegleren har i tillegg etablert seg med kontorer i Søgne og Evje.

- På Evje har vår erfarne megler Jan Terje Halvorsen flyttet  fra Risør og hjem igjen til Evje. Han vil selge eiendommer i hele Setesdalen. På Tangvall i Søgne er Hamza Farhat å finne i samme lokalet som Sparebanken Sør. Våre nyetableringer og nyansatte gjør at Sørmegleren er enda mer tilgjengelig for våre kunder, og vi satser på økte markedsandeler og kvalitet langs hele kysten og innlandet, sier fagsjef i Sørmegleren AS, Hanne Geelmuyden.

De satser også videre på næring.  Andreas Jølstad går fra avdelingslederjobben i avdelingen på Lund til næringsmegler i Kristiansand sentrum. Jølstad er eiendomsmegler og har mange års erfaring i faget.

I Sørmegleren solgte de nesten 2800 boliger i 2018 og ønsker å selge enda flere i 2019. Sørmegleren har nå avdelingskontorer i sentrum, Vågsbygd, Lund, Søgne, Evje og Vennesla.
facebook

Relaterte saker