Medlemsnytt

Nytt samarbeid i meglerbransjen

29.01.2021 | Lotte Blom van der Male
Utleiemegler Sør og Sørmegleren inngår samarbeid.
artikkelen fortsetter under annonsen
Techpoint
- Utleiemegler Sør er eneste eiendomsmeglerforetak på Sørlandet som kun driver med boligutleie. For oss i Sørmegleren innebærer det ferske samarbeidet en mulighet til å gi boligkjøpere enda større trygghet rundt eiendomsinvesteringen, forteller Hanne Geelmuyden, fagsjef hos Sørmegleren. Hun forklarer:

- Som boligselger i Sørmegleren kan du nå bestille en utleietakst fra Utleiemegler Sør i forbindelse med salget. I noen tilfeller er det snakk om vurdering av hybler eller praktikantdeler i hjemmet du selv skal bo i, i andre tilfeller handler det om sekundærboliger som kun er ment for utleie. Uansett er det en fordel for selger å synliggjøre hva uteleiedelen eller objektet kan forventes å innbringe av leieinntekter, da dette er en sentral del av boligkjøperes regnestykke, forteller Geelmuyden.

Mikal Fjellvang hos Utleiemegler Sør forklarer at Sørmegleren og Utleiemegler Sør tilbyr to ulike tjenester til kunden og at partene oppdaget en god mulighet for å skape positive synergier som kan gi merverdi til kundene.

- Hvordan etablerte dere i Utleiemegler Sør samarbeidet med Sørmegleren?

- Det ligger i navnet vårt at vi kun skal drive med utleiemegling. Det er mange dyktige meglere som selger bolig i byen, men det er ingen andre profesjonelle eiendomsmeglerforetak som utelukkende driver med utleie. Vi tok kontakt med Sørmegleren for å presentere vår tjeneste og har hatt en positiv dialog med både Hanne Geelmyden og Øivind Aasen hele veien. Det gleder oss at flere meglere allerede har begynt å ta i bruk våre utleietakster ved boligsalg.

- Hva vil det bety for Utleiemegler Sør fremover?

- Samarbeidet vil føre til økt synlighet og mange utleietakster i tiden fremover. Videre vil det styrke vår konkurransekraft gjennom å skape positive synergier for våre kunder. Sørmegleren selger jo omtrent hver tredje bolig i Agder og regnes som landsdelens ledende eiendomsmegler. Så et samarbeid med dem har stor betydning for å komme i kontakt med potensielle kunder.

- Hvordan blir 2021 for Utleiemegler Sør?

- Det blir spennende. Vi har allerede nådd milepælene om 100 boliger i systemet og hver eneste måned betaler vi ut over 1 million i leieinntekter til våre huseiere. Det betyr at vi snart har behov for å utvide, og jeg kan røpe at det kommer til å komme en stillingsutlysning etter en eiendomsmegler i løpet av våren, avslutter Fjellvang.
facebook

Relaterte saker