Nytt om navn

Nyansatt hos Innoventus Sør

11.01.2022 | Lotte Blom van der Male
Rannveig Tobiassen (40) er tilbake hos Innoventus Sør, og er ansatt som senior forretningsutvikler, community manager og markeds- og kommunikasjonsansvarlig.
artikkelen fortsetter under annonsen
Techpoint
Tobiassen startet i jobben 3. januar og kommer fra jobben som tjenestedesigner/manager hos PwC Agder. Tobiassen har jobbet hos Innoventus Sør før, også som forretningsutvikler.

Tobiassen er utdannet produktdesigner fra Oslo Met/HiOA og har en mastergrad i entreprenørskap og innovasjon fra NMBU. Her skrev hun masteroppgave om designdrevet innovasjon. I tillegg til dette har hun deltatt på Gründerskolen i Boston (Boston University) og har i senere tid tatt delstudie i Inkubasjonsledelse ved NTNU.

Den nyansatte forretningsutvikleren har lang erfaring som forretningsutvikler og skal i Innoventus Sør bistå gründerbedrifter med markedsavklaring og kommersialisering. Hun blir community manager og skal bygge nettverk mellom bedriftene i inkubasjonsprogrammet, og hun blir ansvarlig for marked og kommunikasjon for selskapet.

- Innovasjon og gründerskap er høyt på dagsorden, og jeg ser frem til å bidra med å skape flere vekstbedrifter, sier Tobiassen.

- Jeg har et sterkt engasjement for entreprenørskap og nyskapingsånden på Agder. Ikke minst gleder jeg meg stort til å jobbe sammen med alle i innovasjonslandskapet igjen, avslutter hun.
facebook

Relaterte saker