Nytt om navn

Ny prosjektleder til WSP Norge AS

18.02.2016 | WSP Norge AS
Jon Døviken er ansatt som prosjektleder og skal jobbe med eiendomsutvikling hos WSP i Kristiansand.
Jon kommer fra stillingen som daglig leder og styreleder i boligprosjektet Kvartal II og vil fortsette dette arbeidet som ansatt i WSP. Jon er utdannet siviløkonom og har spennende og allsidig prosjektledererfaring. I tillegg til å jobbe med eiendomsutvikling og investeringer lokalt, har Jon reist rundt i verden som arrangør av store golfturneringer og billøp. Fra 2000 til 2002 jobbet han som assistent til generalsekretæren i FIFA Zürich Sveits, der han blant annet hadde ansvar for 2002 FIFA world Cup – billettering.

I WSP skal Jon jobbe med eiendomsutvikling. Jon skal bistå private eiendomsutviklere og offentlige myndigheter med å utvikle prosjekter fra idé til gjennomføring. Dette arbeidet inneholder blant annet prosjektledelse og rådgivning knyttet til reguleringsplanprosesser, eierprosesser, gjennomføringsstrategi, beslutningsprosesser, økonomimodeller, selskapsstruktur, markedsdialog og risiko.

WSP Norge er det nye navnet til Faveo Prosjektledelse. Vi byttet navn i januar 2016. Utover det er vi fortsatt det samme selskapet og tilbyr de samme tjenestene som før. Samtidig har vi nå tilgang til kompetanse og kapasitet fra en global ressursbase som gjør oss enda bedre rustet til å støtte våre oppdragsgivere.

Vi kaller det «PROFESJONELL PROSJEKTLEDELSE PÅ ET NYTT NIVÅ».
facebook

Relaterte saker