Nytt om navn

Ny daglig leder i DNT Sør

17.03.2016 | May Baagøe Broughton
Bjørn Andersen-Steinsland er ny daglig leder i DNT Sør. Han tiltrådte 1. februar. Sammen med sine dyktige kolleger er han klar for å tilby "naturopplevelser for livet" til DNTs medlemmer.
Bjørn har de siste 10 årene jobbet i sportsbransjen – 5 år i kjeden Anton Sport og 5 år som selvstendig næringsdrivende innen salg av sportsutstyr og profilartikler til bedriftsmarkedet.

Han ser frem til å videreutvikle DNT Sørs tilbud av hytter og løyper i Setesdalheiene og friluftsaktiviteter på fjellet, ved kysten og i nærområdene der folk bor.

-DNT Sørs viktigste oppgave er å bidra til å få enda flere mennesker ut på tur! Det er et stort engasjement blant 130 frivillige som gjør at vi har et tilbud til alle, fra trilleturer med barnevogn til seniorturer, kurs og dugnadsarbeid. Vi skal bli bedre til å synliggjøre vårt gode tilbud, og ikke minst vår nye butikk og tursenter i Gyldenløvesgate, 50 skritt fra Markens, sier Andersen-Steinsland i en kommentar.

De har også et sterkt ønske om å utvikle samarbeidet med næringslivet på Sørlandet og han ser frem til å delta på Næringsforeningens mange tilbud.
facebook

Relaterte saker