Nytt om navn

Ny daglig leder i DNB Eiendom

29.06.2020 | Lotte Blom van der Male
Daniel F.L. Hellenes (33) blir ny daglig leder for DNB Eiendom.
artikkelen fortsetter under annonsen
Annonse - vil du annonsere her?
– Den nye jobben innebærer ansvar for DNB Eiendom Kristiansand og Hovden, samt ansvar for Privatmarked, Eiendom i Markens gate 19, forteller Hellenes.

Han tilføyer:

- I tillegg skal jeg bidra til best mulig samhandling på kryss og tvers av avdelingene i vårt komplette finanshus i Markens gate 19, hvor DNB Bank for bedrifts- og privatmarked holder til.

Hellenes har tidligere jobbet som avdelingsleder for Sørmegleren, avdeling Øst/Lund i Kristiansand, eiendomsmegler for Eiendomsmegler 1, eiendomsmegler for DNB Eiendom samt eiendomsmeglerfullmektig i DNB Eiendom og DNB NOR Eiendom i Oslo.

Den nye daglige lederen har en bachelor i eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI i Oslo.

Hellenes avslutter med å peke på hva han ser mest frem til i den nye jobben:

- Jeg ser veldig frem til å bli en del av et norgesledende eiendomsmegler-team igjen. Jeg har jobbet i selskapet tidligere og trivdes utrolig godt den gangen også. I en krevende bransje hvor det stadig er høyt tempo hva gjelder utvikling og nye digitale løsninger, er det veldig verdifullt å være i et selskap som er så innovativt, fremoverlent og som ofte er først ute med de beste løsninger for markedsføring og salg av boliger.

 
facebook

Relaterte saker