Medlemsnytt
Noroff Accelerate er skolens nye satsing.

Noroff med nysatsing på effektiv, digital kompetanseheving

12.11.2021 | Margrethe Saga
Nå satser Noroff, gjennom Noroff Accelerate, på kompetanseheving rettet mot mennesker i jobb.
artikkelen fortsetter under annonsen
Techpoint
Noroff – School of Technology and Digital Media, som i høst flyttet inn i Slottskvartalet øverst i Markens gate, har hatt en svært positiv utvikling de siste fem årene. Nå teller skolen over 3800 studenter, en økning på 460 prosent siden 2015.

- Den teknologiske utviklingen, som har skutt fart gjennom korona, gjør at behovet for digital kompetanse er enormt i næringslivet og i det offentlige. Det er et stort kompetansegap, og vi ønsker å bidra til å tette det gapet, sier Erlend Koppen Skar, leder i Noroff Accelerate.

- Accelerate er for mennesker som ønsker å styrke sin kompetanse for å få flere muligheter i arbeidslivet, men også for bedrifter som trenger å bygge digital kompetanse i bedriften. Det bygge kompetansen hos dine ansatte kan være langt mer lønnsomt enn å rekruttere nye medarbeidere, legger Skar til.

Accelerate tilbyr effektive programmer på opptil 10 uker, som kan tas ved siden av full jobb. Læringen leveres online, med tett oppfølging fra lærere, og med høy grad av fleksibilitet. Deltakerne skal kunne tilpasse læringen til sin hverdag, og kunne gjennomføre det hvor som helst.

Spesialtilbud i Kristiansand

Selv om programmene, som kalles bootcamper, foregår digitalt, så ønsker Noroff å gjøre noe ekstra for deltakerne i Kristiansand som deltar på bootcampen “Frontend-utvikling med JavaScript” som starter 11. januar.

- Vi vil invitere deltakerne til samlinger i starten og slutten av bootcampen, i tillegg til å legge til rette for at de kan bruke våre flotte lokaler på Slottet om de ønsker det, sier Koppen Skar.

- Noroff kommer fra Kristiansand og vi ønsker å bidra til å løfte den teknologiske kompetansen i næringslivet i regionen.

Koppen Skar forteller at Noroff ønsker å kunne tilby læring til mennesker i alle livssituasjoner. Behovet for fleksible kompetansehevings-tilbud, spesielt innenfor teknologi, er stort.

- Digitaliseringen går hurtig og alle bransjer endrer seg i en rasende fart. Det betyr at vi alle må lære nye ting gjennom hele arbeidslivet. Og vi som utdanningsinstitusjon må tilby utdanning- og kompetansehevings-tilbud som er tilpasset folks hverdag, sier Koppen Skar.

Les mer om kommende kurs her!
facebook

Relaterte saker