MER INFO UNDER
Arrow
Top Image

Synlighet, større nettverk og kompetanseheving

Er du ikke medlem? 
Trykk her for å melde deg inn!

Medlemsfordeler

Som medlem er du med i et fellesskap som sammen jobber for å gjøre Kristiansandsregionen til Norges mest attraktive bo- og næringsregion!
Spør du deg selv om det er lurt å bli med i Næringsforeningen? Her er 6 grunner til å bli medlem:

Nettverksbygging
De fleste av medlemmene våre, faktisk 8 av 10, trekker nettopp frem nettverksbygging som en av de viktigste grunnene til at de er medlem. Som medlem får du mulighet til å dyrke relasjoner, bygge nettverk og møte kollegaer på tvers av bransjer.

Synlighet og profilering
Som medlem har du mulighet til å synliggjøre din bedrift gratis gjennom vårt nyhetsbrev og på vår nettside. Dette gjør du ved å sende inn informasjon og nyheter fra din bedrift.

Næringspolitisk påvirkning
Vi arbeider systematisk med strategisk og overordnet næringspolitikk for å utvikle vår region til landets beste bo- og arbeidsregion.

Arrangementer og kurs
Du får faglig påfyll i form av fredagslunsjer, frokostmøter, seminarer og konferanser. Noen av våre arrangementer er gratis, andre får du til en fordelaktig medlemspris.

Handelskammertjenester
Vi tilbyr handelskammertjenester og er del av et internasjonalt handelskammernettverk. I tillegg fokuserer vi på økt internasjonalisering av regionens næringsliv. Som medlem oppnår du medlemspris på disse tjenester.

Vi vet hva som skjer
Vi er en sentral arena for regionens næringsliv og har oversikt over næringsutviklingen. Kontakt oss dersom du har et spørsmål eller ønsker å bli tipset om bedrifter eller informasjon om bransjene i byen.
Meld inn bedriften din her og nå!