Laks & cava til 480 gjester

26.08.2015 | Næringsforeningen, Foto: Ole Jørgen Malmgård
Vi i administrasjonen vil rette en stor takk til dere alle som, på tross av dårlige værutsikter i forkant, stilte opp og forhåpentligvis hadde en fin opplevelse. Vi takker for mange gode meldinger som er mottatt, det gleder oss.
Vi vil også gjerne sende en stor takk til Teamworks som stod for rigging og organisering av arrangementet, Fiskeeksperten Reinhartsen, som leverte fantastisk mat! Rune og Majken fra Bakgården som gjorde en strålende jobb på servering. Voss Water som sørget for at de som ikke ønsket cava fikk vann i glasset. Den lille Juicefabrikken, som hadde en sunn og veldig god juice til velkomsten. Jobbfrukt/KSI tryllet frem noen lekre og velsmakende brett med frukt. Sist, men ikke minst Hennig-Olsen Is som stilte med en superkul veteran bil og herlig Créme Is til dessert. Hagen var nydelig pyntet av Camilla Dversnes i Camillas Blomsterdesign. Fotoveggen var laget av Reklamestasjonen!

En ekstra hyggelig og overraskende gave kom fra Sparebank 1 og Eiendomsmegler 1, som overrakte en gavesjekk på kr 25.000,- til oss. Vi er ydmyke og takknemlige, og skal komme tilbake med hvordan vi ønsker å bruke pengene.

TUSEN TAKK TIL DERE ALLE!

Vi har veldig mange skjulte talenter i våre medlemsbedrifter og i går fikk dere sett noen av dem. Vi ble imponert over Johnny Gjerseth fra Engage, Mariann Crowe fra NOV, Solveig Roland Svendsberget fra Kristiansand Kommune, Solfrid Fredriksen fra Fiskeeksperten Lillemarkens, Koret Volt og Watt fra Agder Energi med solistene Kirsti Jacob, Steffen Syvertsen og Ine Repstad Hansen, Frank Reichert og Magne Aasheim Knudsen fra UiA, Gro Kleveland fra House of Knowledge, Peter Blomqvist fra EBA, og sist, men ikke minst vår alles kjære Bjøro Håland. Takk også til Marit Sæther for fantastisk konferansierjobb på musikkshowet.

Her er det bare for medlemsbedriftene å finne sine skjulte talenter til neste års fest!

Fotograf Ole Jørgen Malmgård foreviget kvelden og Ragna Marie Henden delte de gode minnene på Facebook, så tusen takk til dem!

Velkommen tilbake neste år!

Du kan se alle bildene fra Hagefesten i et album på Facebook. 

Hilsen fra
Ole Petter, Anne Marit, Runar, May, Anne May, Bjørn og Anita !

 
facebook

Relaterte saker