Medlemsnytt

Kristinas Kakeverden blir en del av Fristeren Catering

24.02.2021 | Lotte Blom van der Male
Fristeren Catering overtar driften av Kristinas Kakeverden, og Kristina Jimenez er nå ansatt hos Fristeren Catering.
artikkelen fortsetter under annonsen
Hotel Parken/Norge SEPTEMBER
- Kristina vil fortsatt levere disse herlige fristelsene og stå for den daglige driften. Hun lager imponerende kaker til alle slags tema, forteller innehaver av Fristeren Catering, Tor André Bergeton Fidjestad.

Kristina Jimenez startet selv hjemme på kjøkkenet sitt. Ifølge henne selv oppstod bedriftsideen på bakgrunn av noen mislykkede muffins til sønnens bursdag, og dette ga motivasjon til å prøve igjen og igjen og igjen. Jimenez har gjort bruk av Youtube og tålmodighet, og har opparbeidet en real business som Fristeren Catering nå overtar.

- Kakene er blitt så populære at kjøkkenet hjemme ble for lite. Hun kom da til oss og spurte om vi var interessert i å overta driften. Dette synes vi var spennende, og var ikke i tvil om at vi ville være med. Det gir oss flere ben å stå på, og vi kan nå tilby alt av kaker i tillegg til den gode maten vi lager, forteller Bergeton Fidjestad og legger til:

- Kristina begynte å jobbe hos oss i begynnelsen av januar, og har allerede levert masse deilige kaker, makroner og cupkakes over hele Sørlandet. Vi er mektig imponert over alle de kunstneriske kreasjonene og detaljene hun lager.
facebook

Relaterte saker