Medlemsnytt
Fra signering av avtalen. F.v. Øystein Førland, Harald Fjell, Tor Olaf Andreassen, Tore Fremmersvik (styreleder i Assist), Per Ekra
(daglig leder Sharp Center Kristiansand), Viggo Thomassen, Kalle Snarheim (daglig leder Assist Haugesund). Foto: Assist

Assist ekspanderer til Kristiansand

01.12.2021 | Lotte Blom van der Male
Assist har kjøpt Sharp Center Kristiansand.
Sharp Center Kristiansand er markedsledende på digitale dokumentløsninger i sitt distrikt, og tilfører Assist en omsetning på cirka 15 millioner og 6 dyktige ansatte.

Etter oppkjøpet teller Assist totalt 20 ansatte og omsetter for 80 millioner.

- Vi er veldig glade for å få Sharp Center Kristiansand med oss på laget. Per og gjengen hans har lang erfaring, høy kompetanse og en stor kundemasse. Med oppkjøpet får vi dermed et solid fotfeste i Agder og et nytt geografisk markedsområde for Assist, sier Kalle Snarheim, daglig leder i Assist.

Selskapet i Kristiansand vil endre navn til Assist Kristiansand, men det er også den eneste endringen kundene vil merke på kort sikt.

- Vi gleder oss til å bli en del av Assist og ser fram til etter hvert å kunne tilby flere produkter og tjenester til våre gode kunder, sier Per S. Ekra, daglig leder i Sharp Center Kristiansand.

Han legger til:

- Assist har imponert oss med sitt konsept, og vi tror sammenslåingen vil være veldig positiv for både oss og våre kunder.

Assist skal videre ut i Norge

Oppkjøpet i Kristiansand er bare starten på en strategisk satsing for Assist.

- Vi har veldig tro på vårt konsept hvor vi kombinerer tradisjonelle utskriftsløsninger med skjermløsninger, møteromsoppsett og IT utstyr. Vi leverer til både store og små bedrifter, og har en fleksibel finansieringsmodell kombinert med høy kompetanse i vårt tekniske apparat som gjør det enklere for kundene. Skulle de rette mulighetene dukke opp er vi derfor klare for å ta nye steg rundt omkring i Norge, sier Kalle Snarheim.

Om Assist

Assist tilbyr utskriftsløsninger, digital skilting, møteromsløsninger og IT utstyr. Selskapet har 20 ansatte og omsetter i 2021 for cirka 80 millioner fra kontorer i Haugesund, Odda, Stord og Kristiansand. Assist har sterke krefter i ryggen og forhandler produkter fra blant annet Canon, Sharp, Ricoh og Samsung.
facebook

Relaterte saker