Medlemsnytt
Daglig leder TM Huset Kristiansand, Gerth Scerri, ser lyst på fremtiden.

Kristiansandsbedrift oppbemanner og går mot strømmen

02.03.2016 | May Baagøe Broughton
- Mens nyheter om nedbemanning og kutt preger store deler av nyhetsbildet på Sørlandet, er det lett å glemme at det finnes lyspunkt og bedrifter som oppbemanner, sier Daglig Leder i TM Huset Kristiansand, Gerth Scerri.
TM Huset Kristiansand er ett av flere datterselskaper i Max Marketing Gruppen AS (MMG) i sterk vekst. Fra 2015 og fram til nå har de ansatt totalt rundt 100 nye medarbeidere i MMG.

- Det er både heltids- og deltidsstillinger, og ytterligere 50 står på trappene i år, forklarer Scerri.

MMG leverer et bredt produktspekter, og både innenfor kundeservice, inkasso og telekommunikasjon er det store vekstambisjoner for inneværende år.

Daglig Leder i TM Huset Kristiansand måtte fra nyttår starte letingen etter nye lokaler for å møte den økende oppdragsmengden.

- Vi har passert 500 ansatte i konsernet nå, og har utrolig stor pågang, forklarer han.

Tirsdag 1. mars deltok han på Næringsforeningens frokostmøte, som denne gangen handlet om rekruttering og nedbemanning, samt hvordan å drive selvledelse. Scerri synes bildet som ble tegnet ga inntrykk av litt vel dystre tider, og mener det er viktig å nyansere bildet.

- For all del, det er klart det er tøffe tider for mange, men jeg mener det er viktig å få fram de gode historiene også. Situasjonen er absolutt ikke bekmørk, det finnes også bedrifter som trenger mange nye ansatte den nærmeste tiden, påpeker Scerri.
facebook

Relaterte saker