Nytt om navn

Fra Start til Sommerbris

17.01.2022 | Lotte Blom van der Male
Arne Simonsen (49) er ansatt som markedssjef i Sommerbris.
artikkelen fortsetter under annonsen
Nordic Arena

Arne Simonsen kommer fra jobben som markedssjef i Start.


- Det vi har manglet i Sommerbris frem til nå har vært den kommersielle salgslederen, eller en markedssjef om du vil. Det er utrolig moro å ønske Arne Simonsen velkommen i Sommerbris, sier Heine Strømme, festivalsjef.


Han legger til:

- Vi har manglet en kommersiell nettverksbygger med etablerte kontakter. Vi er gode på konsept og publikumsopplevelse, men svakere på næringslivsfrieri. Med Arne Simonsen har vi et komplett lag som kan utvikle Sommerbris til å bli det vi ønsker. For ikke å glemme hvilken tillitserklæring det er at Simonsen forlater en av Norges mest kjente merkevarer Start, for å bli med i en ny festival.


Den nye markedslederen sier selv:

- Det har vært en spennende prosess fra Sommerbris tok kontakt til jeg takket ja til å bli med. Med Sommerbris får jeg muligheten til å bli med og forme en ny festival som skal skape positive opplevelser for hele byen og regionen. Med et bredt og variert program skal vi skape en fantastisk årlig opplevelse på Odderøya for både publikum og samarbeidspartnere. Sommerbris skal bli Sørlandets festival.


17. - 18. juni ønsker Sommerbris 14.000 publikummere daglig velkommen på Odderøya. Festivalsjefen forklarer at det er mange muligheter som finnes på Odderøya med sin nærhet til sjøen, naturrammene, Amfiet, Bendiksbukta, Odden og ikke minst nærheten til byen.


Følgende artister er foreløpig lansert til sommerens festival:
Fredag 17. juni: Di Derre, Stavangerkameratene, Dagny.
Lørdag 18. juni: Victor Leksell, Gabrielle, Petra Marklund, Klovner i Kamp.

facebook

Relaterte saker