Medlemsnytt

Spareskillingsbanken blir generalsponsor i Sommerbris

11.04.2022 | Lotte Blom van der Male
- Vi i Sommerbris er opptatte av å ha et lokalt nedslagsfelt og å være en festival for publikum i Kristiansandsregionen, sier Heine Strømme, festivalsjef for Sommerbris. 
Festivalsjef Strømme fortklarer videre at han med Sommerbris er opptatt av å være relevant for lokalt næringsliv både som publikum, sponsorer og samarbeidspartnere.


- Helt sentralt har det vært viktig å lande en lokal aktør i Kristiansand som generalsponsor: En generalsponsor som utstråler trygghet, langsiktighet og troverdighet, sier Strømme og legger til:

- Spareskillingsbanken er for Sommerbris den perfekte generalsponsor.

 

Spareskillingsbanken har vært i byen siden 1877. Det er den siste gjenværende Kristiansandsbank og mange i Kristiansand har et forhold til Spareskillingsbanken. Mange som kunder, men kanskje enda flere kjenner banken som en institusjon i Kristiansand.

 

- Som en lokal og samfunnsengasjert sparebank er det viktig for oss å bidra til å utvikle byen videre. Vi har stor tro på at Sommerbris gir store og gode ringvirkninger i og for byen vår, sier banksjef i Spareskillingsbanken, Kenneth Engedal.

 

- Med Spareskillingsbanken har vi fått en soliditet som er svært verdifull. Både fordi banken stiller seg bak verdiene vi har, og det gir økt troverdighet blant publikum og andre eksisterende og potensielt nye sponsorer, sier Strømme.

Avtalen mellom Sommerbris og Spareskillingsbanken er inngått for tre år.

 

Ruster opp Bendiksbukta

 

Heine Strømme forklarer at Sommerbris nå sammen med Spareskillingsbanken skal ruste opp Bendiksbukta og gjøre den mer innbydende for fremtiden.

- Vi skal også bruke Odderøya til å lage publikumsopplevelser som gjør Kristiansandere stolte av byen sin. Vi skal bringe folk sammen til gode sosiale fellesskap, poengterer Strømme.

 

- Vi gleder oss til å ta fatt på de neste årene med Spareskillingsbanken som generalsponsor. Vi er nå i vårt treårs jubileum, og for første gang får vi slippe inn publikum. Bare tenk på hva fremtiden bringer, avslutter en fornøyd festivalsjef.

facebook

Relaterte saker