Nytt om navn
EY Kristiansand har 12 nye ansatte i høst.

EY med storsatsing i Kristiansand

06.10.2021 | Margrethe Saga
Før sommeren meldte EY Kristiansand om en storstilt Sørlandssatsing. Nå har selskapet fått 12 nyansatte innen rådgivning og revisjon.
- Det stopper selvfølgelig ikke her – planen er å ansette 10 nye før året er omme, sier Morten Abrahamsen, som nylig flyttet tilbake til hjembyen Kristiansand for å lede rådgivningssatsingen til EY på Sørlandet.

De nyansatte har fått god innføring med kurs og mange er allerede i gang med spennende prosjekter. EY Kristiansand er nå et fullverdig kompetansehus som kan levere bredde. Verden er i gang med grønn omstilling og virksomheter følger. I slike omstillinger så kreves det tverrfaglig kompetanse. De tolv nyansatte dekker skalaen for tverrfaglig bakgrunn og det kommer godt med i rådgivning og revisjon. Det er en god blanding mellom entreprenørskap, statsvitenskap, styring og ledelse, siviløkonomer, revisorer, internasjonal business og mye mer.

Omstilling sett med andre øyne

De ansatte ser behovet for omstilling og endring i næringslivet på Sørlandet.

Ulf Sigmund Sande-Ottersen har jobbet flere år i Forsvaret. Han er utdannet siviløkonom og innehar i tillegg en mastergrad i statsvitenskap. Han trekker frem tverrfaglig samarbeid som en avgjørende forutsetning for å løse dagens og fremtidens utfordringer.

- Kompleksiteten og usikkerheten i dagens og fremtidens samfunnsutfordringer krever andre tilnærminger enn tradisjonelle mekanismer. For å løse disse kreves samarbeid på tvers av fagområder der mennesker med ulikt tankesett og bakgrunn gjensidig forsterker hverandre. Dette er en styrke og et satsingsområde for EY Kristiansand som bidrar til at vi kan hjelpe kundene i å løse de ulike problemstillingene de står overfor. Jeg ser frem til å bidra til å utgjøre en forskjell sammen med dyktige kollegaer, sier Sande-Ottersen.

Sabina Sahinagic med bakgrunn fra internasjonal business, forretningsutvikling og entreprenørskap sier at det er en unik mulighet.

- Man får lov til å være med å bygge opp en helt ny avdeling her i sør. Man føler man bidrar til å skape noe viktig, noe som skal gi gode ringvirkninger i samfunnet på sikt. Bærekraft, digitalisering og virksomhetsstyring i dagens endringssamfunn bli stadig viktigere i flere aspekter av virksomhetsutviklingen og er definitivt viktige fokusområder for kontoret fremover. Vi er fremtidens endringsagenter, sier Sahinagic.

Flere skal med

Leder av Kristiansandkontoret, Espen Fyllingen, er godt fornøyd med de nye ansettelsene.

- I et tverrfaglig miljø skapes det gode ideer og løsninger. De tolv nye kommer med forskjellig utdanningsbakgrunn og erfaring som skal være med på å fremme nytekning. Vi er opptatt av å bygge god kultur der vi skaper rom for kompetanseutvikling, samt benytte oss av det internasjonale miljøet EY sin arbeidsmodell har å by på, hvor alle kan lære av hverandre på tvers, forteller Fyllingen

De nye ansatte er:

Ulf Sigmund Sande-Ottersen

Senior Rådgiver – Consulting

 

Ida Marie Aa

Senior Rådgiver – Consulting

 

Berat Veliqi

Senior Rådgiver – Consulting

 

Vegard Flystveit

Associate – Consulting

 

Sabina Sahinagic

Associate – Consulting

 

Vegard Sanne

Associate – Consulting

 

Kristine Lunde

Associate – Revisjon

 

Fanney Thora Runarsdottir

Associate – Revisjon

 

Anine Kallhovd

Associate – Revisjon

 

Maria Teige

Associate – Revisjon

 

Jakob Askbo

Associate – Revisjon

 

Simen Neset

Senior Associate - Revisjon
facebook

Relaterte saker