Medlemsnytt
Illustrasjonsbilde: AdobeStock

Digitalkonferansen i ny drakt

05.11.2021 | Margrethe Saga
I år retter Digins digitalkonferanse seg mot utviklere.
artikkelen fortsetter under annonsen
Techpoint
- I år er det 10 år siden vi arrangerte denne konferansen for første gang. Vi gleder oss over at det nå også er mange andre spennende konferanser som omhandler den tematikken vi har belyst gjennom disse årene, det betyr at IT, bruk av ny teknologi og digitalisering er blitt viktig for flere enn oss som jobber med det i det daglige. Det betyr også at vi har vurdert det slik at det i år var større behov for en litt annen type konferanse. Derfor arrangerer vi i år en «utviklerutgave» av Digitalkonferansen. Det er første gang en utviklerrettet konferanse arrangeres her på Sørlandet, og vi tror det er på høy tid, sier Cathrine Stien, daglig leder i Digin.

Hun fortsetter:

- Vi har hørt fra flere at det har vært et stort ønske om en slik lokal konferanse, det er vanskelig å ta tid i en travel hverdag å dra til Østlandet eller Trøndelag for kompetansepåfyll. Det er også svært stor konkurranse om nettopp utviklerne for tiden, og vi ønsker å vise frem alt det spennende de kan få jobbe med her på Sørlandet. For å sikre at vi beholder og videreutvikler den viktige kompetansen vil vi gi dem kompetansepåfyll, en hyggelig møteplass og inspirasjon mellom travle dager! Vi skal samle miljøet til en inspirerende dag med spennende foredragsholdere både fra inn- og utland, men ikke minst flest lokale helter! Det var utrolig viktig for oss å lage et spennende program hvor vi får frem hvor mye bra kompetanse vi har her i regionen, samtidig som vi får inspirasjon og godt med faglig påfyll. Vi mener vi har lykkes med et mangfoldig program med noe for enhver smak.

Årets digitalkonferanse går av stabelen 11. november, og også i år skal Digin og Sparebanken Sør dele ut Innovasjonsprisen.

 
facebook

Relaterte saker