Fv: Lotte Blom van der Male, Næringsforeningen, og Maiken Græsli McNeill, leder av ressursgruppen U40

Meld inn fra bedriften din: Hvor stort er gapet mellom hva arbeidstagere ønsker og det bedriftene kan tilby?

23.05.2022 | Lotte Blom van der Male
I forbindelse med et U40-arrangement ønsker U40-nettverket nå innspill fra dere som arbeidsgivere for å forberede foredragsholderne på best mulig måte.
artikkelen fortsetter under annonsen
Annonse - vil du annonsere her?

Er du arbeidsgiver? Altså, har du for eksempel ansvar for rekruttering, ledelsesansvar eller HR? Hopp rett til de 6 enkle spørsmål her. 

På arrangementet 2. juni i regi av Næringsforeningens ressursgruppe og nettverk "U40" tar foredragsholdere og deltakere et dypdykk i relasjonen mellom arbeidsgiver og arbeidstaker.

Maiken Græsli McNeill som er leder av U40-nettverket sier:
 

- Vi ønsker en indikasjon på hva næringslivets status er med tanke på rekruttering. Både status for i dag, men også om de er rigget for fremtiden. Vil bedrifter og arbeidstakere noe forskjellig, eller er de samstemte om ønskene sine?


Målet blir for eksempel å gi svar på spørsmål som:

- Har arbeidsgiver og arbeidstaker samme forventning om arbeidslivet?
- Er vi enige om hva som er viktig fremover - eller har vi ulik oppfatning om hva som skal til for fremtidens arbeidsliv?

 

På arrangementet vil en som deltaker bli klokere på hvordan Agder og Kristiansand kan rigges for å imøtekomme fremtidens arbeidsliv. Dette blir viktig for å stimulere til økt tilflytting og hjemflytting av sørlendinger (boomeranger).

Bedriftene ytrer nemlig at de ønsker å tiltrekke og beholde de gode hodene, men spørsmålet er hvordan arbeidsgiver kan tilfredsstille behovene til dagens arbeidstakere. Og like viktig, kan arbeidstakere tydeliggjøre sine behov?

Foredragsholderne på U40-arrangementet blir:
 

  • Jill Akselsen (ny styreleder i Næringsforeningen)
  • Arne Thomassen (Fylkesordfører for Agder)
  • Håkon Øgaard (lederutvikler)


Meld deg på arrangementet og les mer om programmet ved å klikke her.

facebook

Relaterte saker