Medlemsnytt

WORLD LEARNING SUMMIT 2016

10.06.2016 | May Baagøe Broughton
En verden av utdanning og læring er i endring i et stadig akselererende tempo. Elevene er mer mobile enn noensinne . Digital teknologi endrer læringsinstitusjoner og vår forståelse av hva læring er. Jobb og arbeidsplasser påvirkes også ved at ny teknologi erstatter mennesker med maskiner og programvare.
Konferansen World Learning Summit 2016, hvor  Næringforeningen er samarbeidspartner, inviterer våre medlemmer til en spennende 3 dagers konferanse.

– Nå har vi rundet 200 påmeldte og hele tiden er det flere som melder seg på, sier administrasjonsansvarlig Vidar Mortensen. Vi merker også at konferansen har blitt så faglig interessant at den tiltrekker seg internasjonale kapasiteter. Samtidig er det en veldig fin atmosfære over arrangementet. Ett eksempel er at Peter Norvig nå betaler både reise og opphold selv, for at vi skal kunne invitere og subsidiere konferansedeltakere fra Afrika. En flott gest og og et tydelig signal om at det som skjer her i Kristiansand har perspektiver langt ut over landsdelen, avslutter Vidar.

Bruk rabattkoden "NIKR" for å få 30% rabatt på arrangementet. Program og påmelding finner du her:

http://wls.futurelearninglab.org/program/
facebook