Medlemsnytt
Daglig leder hos Kristiansand Sykkelsenter Svein Bergheim på en av el-syklene man kan lease.

Vil lease el-sykler til bedrifter

14.06.2016 | May Baagøe Broughton
Et nytt konsept er i ferd med å se dagens lys. Ihvertfall hvis man skal tro Svein Bergheim hos Kristiansand Sykkelsenter.
-  Jeg kjenner ikke til noen andre i Norge som tilbyr dette konseptet, sier Bergheim.

Konseptet han snakker om er leasing av el-sykler til bedrifter, noe han mener vil være en vinn-vinn situasjon for alle.

- Det er praktisk, miljøvennlig, behagelig, morsomt og ikke minst gir det en stor helsegevinst for dine ansatte, sier Bergheim entusiastisk.

Han sier videre at el-sykler kan være med å få flere ut på veien ettersom motbakkene går som en lek, og stadig flere går til anskaffelse av dem privat. Nå ønsker Bergheim å gi bedriftene tilbud om å lease el-sykler slik at de ansatte får muligheten til å bruke dem.

- Vi vet at det er stor variasjon i en bedrift og vi kan tilpasse vårt tilbud til det virksomhetene ønsker, understreker Bergheim.

Christiansands Assurance ved daglig leder Alf Stusvig synes konseptet på leasing av el-sykkel er veldig bra og de har valgt å bli med som forsikringspartner.

- Vi synes konseptet er spennende, og så vidt vi vet eksisterer det ikke noe tilsvarende på markedet i dag. I tillegg er dette er investering i helse og miljø, et sunt valg som bør være aktuelt for mange bedrifter – det ønsker vi å være med å legge til rette for. Leasing av biler er jo utbredt i dag, så hvorfor ikke også el-sykler? Vi håper dette slår an i markedet og at det blir volum på dette over tid, sier Stusvig.
facebook