Viktig møteplass for regionens næringsliv

17.02.2015 | Ole-Petter Sunde
Delegasjonen fra regionens næringsliv som skal til Oljemessen i Houston, kan bli endra større enn tidligere.
artikkelen fortsetter under annonsen
Nordic Arena
Det er stor interesse for deltakelse i delegasjonen, og interesserte som planlegger å delta i delegasjonen har nå hastverk med å få plass på de få ledige plassene,sier Øyvind Laderud i Kristiansand Kommune. Laderud har de senere årene hatt ansvar for å koordinere programmet for OTC og samkjøre dette med regionens næringsliv.

Næringsforeningen (NiKR) arrangerte i dag frokostmøte med tema «OTC Houston» der ca 15 bedrifter var til stede.  Samtlige deltakere, med unntak av en bedrift, har allerede bestemt seg for å delta på OTC i perioden 30-aprill til 7 mai.  Det er lagt opp til et variert program med møter med viktige aktører, både lokale (fra Houston) og egne regionale bedrifter.

Sjeldent har vi muligheten til å treffe så mange viktige bedrifter og beslutningstakere samlet, og i år er det kanskje enda viktigere enn tidligere å benytte anledningen til å være en del av en stor og offensiv næringslivsdelegasjon.

De som enda ikke har bestemt seg for om de skal delta, eller som har spørsmål til delegasjonen kan kontakte Øyvind Laderud eller Cathrine Witnes Karlson i Kristiansand Kommune.
facebook