Medlemsnytt
Fra venstre Geir Nordahl, Christoffer Sæther, Anette Robstad og Omar Sadiq. Alle fra Scan Trade.

Vi tenker nytt!

07.12.2015 | Scan Trade
Vålerenga og Scan Trade AS ved Umbro skal jobbe sammen de neste årene.
– Vi er utrolig glade for dette samarbeidet og vi ser frem til flere gode år med topp og breddefotball. Avtalen vi har signert er unik i norsk sammenheng, sier daglig leder i Scan Trade AS Christoffer Sæther.

Han har jobbet tett med Vålerengas spillere og ledelsen de siste månedene for få detaljene rundt den nye avtalen på plass.

– Vålerenga er en av landets største klubber. De har en tradisjonsrik historie med mål og verdier vi i Scan Trade kan kjenne oss igjen i. For å få på plass denne avtalen har vi måtte tenke helt nytt rundt hvordan vi velger våre samarbeidspartnere, sier salgssjef i Scan Trade AS Geir Nordahl.

Vålerenga og Scan Trade AS ved Umbro har skrevet en fem års kontrakt som vil gjelde fra 2016.

– Samarbeid i fokus. Vi skal spille hverandre bedre og skape noe helt nytt som fotball Norge ikke har sett før. Vi skal samarbeide tett om blant annet markedsføring, salg og konseptutvikling. Innspurten.no er det nye navnet på Vålerengas nettbutikk som vi skal drifte sammen, sier markedssjef i Scan Trade AS Omar Sadiq.

Scan Trade AS ved Umbro har også lagt ned mye arbeid for å få den nye drakta så bra som mulig. – Vålerenga drakten er designet ut i fra ønsker fra VIF og det har vært viktig for oss at Klanen har vært fornøyde med den nye drakta, noe det har gitt utrykk for. Drakten er moderne og stilren, og bærer preg av klubbens identitet, sier produktansvarlig Anette Robstad.
facebook

Relaterte saker