F.V: Torbjørn Ravnaas fra Mentorpartner, Anita S. Dietrichson og Ole-Petter Sunde, begge fra Næringsforeningen i Kristiansandsregionen.

Vi skal bli Norges beste næringsregion!

28.08.2015 | Anita S. Dietrichson, adm.dir Næringsforeningen i Kristiansandsregionen
Dette er Næringsforeningen i Kristiansandsregionen sin visjon, og den arbeider vi målrettet og strukturert etter.
artikkelen fortsetter under annonsen
Nordic Arena
Derfor har vi også fire tydelige langsiktige mål vi jobber etter. I et av disse fire målene inngår kompetanse som en viktig del av det som skal gjøre oss til en attraktiv by- og arbeidsregion.

Det gleder oss at Mentor Partner og Næringsforeningen i et samarbeid har etablert et lederutviklingsprogram som vi kan dele med alle våre medlemsnytt,aktueltmer. Noen vil til og med si at det var på høy tid. For oss har det viktigste vært at det måtte bli et program med god kvalitet, og som vi trygt kunne anbefale. Vårt  lederutviklingsprogram har flere formål, først og fremst å tilføre kompetanse til de som enten er ledere eller har lyst til å bli ledere.

Deretter skal programmet bidra til å øke relasjonene mellom våre medlemsnytt,aktueltsbedrifter.  Sist, men ikke minst, håper vi at programmet sørger for god deling av beste praksis og dermed utvikling av nye forretningsområder på tvers av bransjer og konkurransesituasjon.

Når vi lanserer dette programmet, har vi lett etter de beste foredragsholderne, og vi kan garantere kvaliteten på dem alle. Vi har selv brukt disse, både til internkursing, på våre frokost- og lunsjmøter og i større seminaropplegg.

Det gleder oss å samarbeid med Mentor Partner i dette utviklingsprogrammet som vi tror og håper faller i smak. Derfor anbefaler vi alle våre medlemsnytt,aktueltmer å vurdere dette.
facebook