Medlemsnytt
Stolte sølvvinnere i Sandefjord. Foran fra venstre; Yvonne, Wilhelm, John Terje (kaptein), Tor (repr. Kristiansand kommune) Bak fra venstre; Jørgen, Martin, Per Erik (trener), Thomas, Jahad, Odd. - Foto: Roy Emanuelsen

Tok bøtta med hjem

09.06.2016 | IK Start, foto: Roy Emanuelsen
Starts gatelag hadde aldri spilt en offisiell kamp før turneringen i Sandefjord. Det endte med pokal og overraskende sølvmedaljer. Laget er en del av klubbens humanitære satsningsområde, Start Life Support.
- Dette er bare den første av flere pokaler som skal hjem til Sparebanken Sør Arena, sier kaptein John Terje Jenssen smilende.

Stor-turnering


12 av de store klubbene møttes til turnering i Sandefjord. Gatelagsprosjektet er et tilbud for rusavhengige og Start har hatt sitt eget tilbud siden i fjor sommer.

Sandefjord, Fredrikstad, Start, Haugesund. Stabæk, Odd, Vålerenga, Lillestrøm, Brann, Asker, Viking og Strømsgodset var alle i aksjon i Sandefjord- og Start ble altså nummer 2!

Stolt klubb


Hele klubben er stolte over noen flotte ambassadører som sjarmerte alle i Starts første gatefotballturnering noensinne. To seire og et tap i seriespillet - ga semifinale med seier over Sandefjord. I finalen tapte laget stort for Stabæk, men gjengen tok likevel med seg en herlig pokal for sølvet.

En spesiell takk overbringes til Sixt som hjalp til med transport, Maxi Catering som bidro med mat og ikke minst til frivillige og spillere i Start som er en viktig del av  tilbudet.
facebook