Fra venstre: Salgs- og markedsleder i Næringsforeningen Odd-Arild Skonhoft, daglig leder i Advokatfirma Tofte Elisabeth Slettedal og advokat/partner Hans Edrvik.

Tofte fortsetter samarbeidet

06.05.2020 | Margrethe Saga
Advokatfirma Tofte, Sørlandets største advokatkontor, forlenger samarbeidet med Næringsforeningen og blir hovedsamarbeidspartner i to nye år.
Nyansatt daglig leder i Advokatfirma Tofte, Elisabeth Slettedal, som startet i jobben 1. april, sier at Næringsforeningen er et viktig samlingspunkt for næringsdrivende i Kristiansand.

- En forlengelse av samarbeidsavtalen medfører at vi ønsker å øke vårt bidrag og synlighet i Næringsforeningen. De er et viktig knutepunkt mellom næringslivet, det offentlige og akademia, i tillegg til deres engasjement i samfunnspolitiske saker.

Hun sier videre:

- På lik linje med Næringsforeningen ønsker også Advokatfirma Tofte å vokse i sitt markedsområde. Vi ønsker å være en profesjonell part og en god bidragsyter for Næringsforeningen og deres medlemmer. Møteplassene deres er et sted vi treffer mennesker fra alle næringer og bransjer, samtidig som vi opplever faglig påfyll for våre ansatte. Som hovedsamarbeidspartner har vi kunnet bidra med vår kompetanse ved å holde kurs og webinar i regi av Næringsforeningen. Vi har i denne tiden både møtt relasjoner vi kjente fra før, samtidig som vi har opprettet nye og gode relasjoner med flere av medlemsbedriftene. Nettverksbygging og minglemuligheter er viktig når man er i en bransje hvor mye baserer seg på tillit og relasjoner.

Partneransvarlig  i Næringsforeningen, Odd-Arild Skonhoft, er meget fornøyd med at advokatfirmaet er med videre som partner.

- De har vært aktive og synlige på våre arrangementer, og i disse korona-tidene har de tatt initiativ overfor oss og bidratt til å avholde flere kurs og webinarer, samt vært en god støttespiller for oss og våre medlemsbedrifter.

På spørsmål om hvordan Næringsforeningens medlemsbedrifter vil merke Advokatfirma Tofte som hovedsamarbeidspartner de neste to årene, sier Slettedal:

- Vi ønsker å tilby våre juridiske tjenester for hele Sørlandet, og håper at medlemsbedriftene i Næringsforeningen opplever lav terskel for å søke råd. Derfor ønsker vi gjerne innspill på hvilke tema som er aktuelle at vi kan ta opp via kurs og/eller webinarer. Som nyansatt daglig leder vil jeg bruke mye tid på nettverksbygging både i Næringsforeningen og deres nettverk «Women in Business», og være en døråpner inn mot våre 20 advokater og deres juridiske fagområder.
facebook

Relaterte saker