Mange av medlemsbedriftene møtte opp på vårens siste fredagslunsj.

Tapas, mingling og premiedryss

17.06.2016 | May Baagøe Broughton
Over 100 mennesker var samlet på tak-terrassen hos DNB til vårens siste fredagslunsj i Næringsforeningen. En flott avslutning på vårens arrangementer.
Værgudene var på lag og medlemsbedrifter vi snakket med var veldig fornøyd med gjennomføring og stemning.

- Vi koser oss stort! Det er flott at dere legger til rette med møter på denne måten slik at man kan bli kjent med nye og treffe gamle bekjente, sier Annette Tyler, daglig leder i Green Cleen Norge.

Næringsforeningen har de siste årene hatt et uformelt lotteri på de minglelunsjene og denne gangen har medlemmene virkelig slått på stortromma.

- Vi har fått inn billetter til flere festivaler, Dyreparken og Kilden Teater- og konserthus, gourmet-weekend, bøker, IBombs, UV-sensor, annonse i SPENNmagasinet og sist men ikke minst flybilletter, forteller Anne May Hundeide i Næringsforeningen.

- Vi ønsker å rette en stor takk til The Bølgen og Moi Utsikten, Palmesus, Quartfestivalen/DNB, Dyreparken, Kilden Teater- og Konserthus, Falck Forlag, SunSense,  Gosh Online Reklame, Hotel Norge i Lillesand og Widerøe, sier Hundeide.

[caption id="attachment_6541" align="alignleft" width="316"]Den heldige vinneren av hovedpremien fra Widerøe, Baljinder Rihel. Den heldige vinneren av hovedpremien fra Widerøe, Baljinder Rihel.[/caption]

Baljinder Rihel fra Visma stakk av med hovedpremien som var flybilletter for to personer tur/retur Kjevik med Widerøe. Han var veldig godt fornøyd og premien kom veldig beleilig.

- Jeg diskuterte med madammen forrige helg om vi skulle ta oss en weekendtur ett eller annet sted. Så dette var jo midt i blinken! Når blir hun glad, sier Rihel fornøyd.

- For oss er sommerminglingen et av våre høydepunkt. Vi får en flott anledning til å møtes uten noe mer faglig innhold enn at vi får lov til å si noe om hva vi har jobbet med det siste halve året. Vi er jo veldig stolte over å at over hundre personer har meldt seg på, og at de spanderer verdifull lunsjtid på dette – i en ellers hektisk hverdag, sier Anita S. Dietrichson.

Det betyr at vi har nådd et av målene om «det å være naturlig og samlende møteplass for næringslivet», som det står i et av våre mål. Så benytter vi selvsagt anledningen til å ønske alle våre medlemmer en velfortjent ferie, og ønsker velkommen til sommerens store begivenhet etter sommeren: Næringsforeningens store hagefest, den 23. august 2016, avslutter Dietrichson.
facebook