Fra venstre Inger Grete Lia Stålesen fra Lia Coach og Support, Frode Balchen fra Danske Bank, Thomas Leer fra Radisson Blu Caledonien Hotel og Chrstina Omland fra Kjøpesenter Sandens AS.

Sommerstemning på årets siste fredagsforum

16.06.2017 | May Baagøe Broughton
Fredag var nærmere 100 personer fra Næringsforeningens medlemmer samlet for å mingle på årets siste fredagsforum.
artikkelen fortsetter under annonsen
Bouvet
- Sommerminglingen vår er en hyggelig tradisjon vi gleder oss til å gjennomføre hvert år. Arrangementet i år hadde rekordoppslutning, så det vitner om man setter pris på – av og til – å ikke ha noe konkret på agenda`en. Og så vil vi gjerne rette en stor takk til La Famiglia, ett av våre nyeste medlemmer, som serverte oss nydelig italiensk mat, sier Anita S. Dietrichson, administrerende direktør i Næringsforeningen i Kristiansandsregionen.

Årets vinner av førstepremien, som er flybilletter til to personer til valgfri destinasjon fra Widerøe ble Elise Bratland fra Handelsbanken.

[caption id="attachment_9920" align="alignleft" width="203"] Bratland var godt fornøyd med å vinne hovedpremien fra Widerøe.[/caption]

- Jeg som ikke hadde fått lodd en gang og så fikk jeg ett før, og da sa jeg hva om dette er vinnerloddet, og så var det det!, sier en lykkelig vinner.

- Vi blir like overveldet hvert år hvor mange av medlemsbedriftene som stiller med premie til vårt uformelle lotteri, og vi ønsker å rette en stor takk til disse sier Anne May Hundeide fra Næringsforeningen.

I år var det premier fra La Famiglia, Tellefsen AS, Color Line, Cemo, Palmesus, Dirty Old Town, Håndverkeren, Klatreparken Høyt og Lavt, Widerøe, Hotel Norge i Lillesand, Sørlandssenteret, Skral Festivalen og Reinhartsen AS.

- Det er fantastisk at så mange medlemsbedrifter velger å være med på denne sommerminglingen, men vi ser også at det er i slike settinger man skaper nye relasjoner og nettverk, avslutter Hundeide.

Se bildekarusell øverst i saken av noen av dem som var tilstede.
facebook