Medlemsnytt
Økonomisjef Cecilie Hille, Max Marketing Gruppen AS

Sertifisert Great Place to Work-arbeidsplass

30.11.2015 | Max Marketing Gruppen
Max Marketing Gruppen AS fikk nylig sertifisering som Great Place to Work.
-Vårt fokus på kvalitet i alle ledd av organisasjonen, har gjort at MMG.as har gjennomført en kartlegging av medarbeidernes forhold til oss som arbeidsgiver. Sertifiseringen er basert på Great Place to Work® sin globale standard for hva som kjennetegner en god arbeidsplass. De baserer seg på over 25 års forskning og analyse av mange tusen organisasjoner, sier økonomisjef Cecilie Hille i MMG as
-Ved denne form for tredjeparts vurdering sikres uavhengighet i vurderingen. Periodisk årlig revisjon (medarbeiderundersøkelse) sikrer god oppfølgning over tid.

Sertifisering gir oss mulighet til å markere oss som en god arbeidsplass både for egne medarbeidere, potensielt nye ansatte og generelt omdømme. Kort sagt vil et Great Place to Work® sertifikat kunne gi økt attraksjonskraft som arbeidsgiver.

Sertifikatet er gyldig i 12 måneder fra siste kartlegging (medarbeiderundersøkelse). Kun virksomheter som er sertifisert vil være nominert til kåringen av «Norges- og Europas Beste Arbeidsplasser».

-Vi har som strategisk mål å være en av Norges 5 beste arbeidsplasser innen 2018. Plasseringen i seg selv er ikke det viktige, det viktigste er prosessene og det arbeidet som legges i å komme dit, avslutter Hille.
facebook