Mange medlemmer var på plass under årets siste fredagslunsj i 2015.

Over 70 personer tilstede på julemingling

18.12.2015 | Næringsforeningen i Kristiansandsregionen
Det var stor stemning på Næringsforeningens siste fredagslunsj hvor mingling og julehygge stod på agendaen.
Næringsforeningens julemingling har blitt en tradisjon og den er populær blant Næringsforeningens medlemmer.

- Det er ingen agenda, kun mingling og nettverksbygging på denne fredagen, bortsett fra en liten filmsnutt fra et av våre medlemmer.  Vi ser at det er viktig for mange å ha en dag hvor man kan senke skuldrene, bare hygge seg og treffe ny og gamle bekjentskaper sier Anita S. Dietrichson, administrerende direktør i Næringsforeningen i Kristiansandsregionen.

Næringsforeningen har også fått en tradisjon i et uformelt lotteri denne fredagen og i år har vi hatt et fantastisk gavebord! Mange av medlemmene er veldig positive når vi spør om mulighet for en gave til lotteriet.

[caption id="attachment_4635" align="alignnone" width="400"]Mange flotte gaver fra giverglade medlemsbedrifter! Mange flotte gaver fra giverglade medlemsbedrifter![/caption]

I år vil vi rette en stor takk til Tine Meierier, Skanska, Cemo, Sørlandets Kaffebrenneri, Fædrelandsvennen, Carshine, Sportsprofil, Kilden Teater- og Konserthus, Morild Norway og sist, men ikke minst Hennig-Olsen IS! De slo til med et årsforbruk med Créme is og et flott smykke av den lokale kunstneren Eva Marit Edvardsen.

Den heldige vinneren av denne premien ble Arne Martin Larsen fra Mediepartner.

[caption id="attachment_4669" align="alignnone" width="400"]Et flott smykke til den heldige vinneren! Et flott smykke til den heldige vinneren![/caption]


[caption id="attachment_4633" align="alignnone" width="400"]Den lykkelige vinneren av ett års forbruk med is og et flott smykke fra den lokale kunstneren Eva Marit Edvardsen Den lykkelige vinneren av ett års forbruk med is og et flott smykke fra den lokale kunstneren Eva Marit Edvardsen[/caption]

- Jeg ble veldig glad for smykket! Det er gøy å få et så fint smykke fra en lokal kunsthåndverker. Når det gjelder årsforbruket med is, så ble jeg kjempeglad for dette også. Finnes ikke noe bedre enn Hennig Olsen Is. Det mange iselskere i Mediepartner, så de må jeg nok dele med mine gode kollegaer.

Du kan se flere bilder fra juleminglingen på vår Facebookside.

Næringsforeningen vil med dette ønske dere alle en riktig god jul og et godt nytt år og håper å se dere på et av våre mange arrangementer i 2016.
facebook