Ordføreren på høflighetsvisitt

27.07.2015 | May Baagøe Broughton
Ordfører Arvid Grundekjøn var tilstede under frokostserveringen på «Christian Radich» mandag formiddag.
Det internasjonale fokuset under The Tall Ships Races var godt representert på de norske skutene «Sørlandet», «Statsraad Lehmkuhl» og «Christian Radich» mandag formiddag. Kurdere, Somaliere og Latinamerikanere fra Kristiansand stod for frokostservering på de norske skutene.

Kristiansand har et godt samarbeid de tre norske skutene og Grundekjøn var innom alle tre på høflighetsvisitt i forbindelse med frokostserveringen. Vi traff han på Christian Radich hvor han hadde en god prat med kapteinen.

- Vi har god dialog med alle de tre norske skutene og snakker godt med dem mot sentrale myndigheter rundt finansiering og slike ting, sier Grundekjøn.

- Det er viktig for oss å være tilstede i havnemiljøet og en del av Tall Ships Races Kristiansand. Vi har vært rundt på veldig mange av skutene og hilst på kapteiner og takket for at de har tatt turen til Kristiansand, sier ordføreren videre.

Laila Karlsen, Diego Belo og lille Melissa er på besøk fra Stavanger og hadde også tatt turen til Christian Radich for å smake på maten, som var tropiske frukter.

- Vi så i programmet at det var internasjonal frokostservering og ville gjerne få med oss dette, sier Laila Knutsen.

De er veldig godt fornøyd mer arrangementet og synes det er flotte båter og veldig bra at man har muligheten til å komme om bord på skutene.
facebook