Medlemsnytt
Alle nye ansatte fra januar 2020 frem til nå som er stasjonert i Kristiansand. Fra venstre bak: Stig Thomassen, Martin Weisser Brandt (Lagersjef), Knut Rasmussen, Daniel Skotte, Jacob Johan Moe
Fra venstre foran: Even Oakley, John-Kenneth Rubia, André Samuelsen, Tom André Myrland (Salgsleder), Ingvild Sandvik (Innkjøpsansvarlig), Malene Kjøstvedt (Butikkleder)

Opplever større etterspørsel

24.11.2021 | Lotte Blom van der Male
Skandinavisk Batteriimport har opplevd økt etterspørsel og har derfor kunnet ansette flere folk i en tid som har vært usikker for mange.
artikkelen fortsetter under annonsen
Techpoint
Om en av årsakene til veksten forklarer Line Sangvik, HR-ansvarlig i butikk, følgende:

- Da pandemien gjorde sitt inntog kjøpte mange seg en eller annen form for fritidsbolig. I mangel på utenlandsreiser har båt, hytte og caravan stått høyt oppe på lista for veldig mange. Og de som allerede har hatt dette fra før har brukt såpass mye tid her at de har innsett at strømløsningen de har ikke lenger holder mål for dem.

Hun legger til:

- På bakgrunn av dette har kundene gjerne kontaktet oss, og derfor har antall forhandlere økt betraktelig, og det samme har antall privatkunder.

Sangvik sier videre:

- Vi har ikke tenkt å stoppe opp nå, vi bemanner for videre vekst og har i skrivende stund ute to stillingsannonser.

 - Vi skal ikke gi koronaen all æren

Provolt er butikk-konseptet til Skandinavisk Batteriimport, og også her oppleves vekst og etterspørsel.

- Vi er stolte over å ha Norges største batteributikk som ligger på Rige. Den ble totalrenovert og utvidet sommeren 2018. Fremtiden er digital, derfor har vi selvfølgelig også nettbutikk, forteller Sangvik.

Hun forklarer at bedriften har en avdeling i Oslo samt flere Provolt-avdelinger rundt om i landet og at planen er å utvide enda mer. Per nå finner man dem i Bergen, Stavanger, Kristiansand, Larvik, Oslo og Gjøvik.

- Vi skal ikke gi koronaen all æren, for veksten var allerede godt i gang da pandemien brøt ut. Vi var først ute med den nyeste teknologien for litium-forbruksbatterier. Mange av våre forhandlere har også hatt en formidabel vekst etter de begynte med disse produktene, avslutter hun.
facebook