Nytt om navn

OP - bemanner

08.05.2015 | Op designstudio
Op designstudio i Kristiansand styrker laget med kompetanse innen strategi og merkevarebygging, og ansetter Ståle Almenning som strateg. Ståle kommer fra Innoventi, der han har jobbet med strategi og design siden 2006.
- Strategi handler om å skape resultater. Det er spennende å definere mål sammen med kunden, og så brette opp ermene for å nå dem.  I merkevarebygging ønsker vi at publikum skal oppleve kunden vår som som relevant og attraktiv. Da spiller design og kommunikasjon en viktig rolle. Op har sørlandets mest erfarne grafiske designere, og har levert mange imponerende designjobber. Jeg gleder meg til å se hva vi kan få til sammen, sier Ståle Almenning.

- Ståle har snart tyve års erfaring med strategi og design. Før han kom til sørlandet jobbet han i byråer både i Bergen og Oslo. I Op vil han bygge videre på erfaringene fra små, store, lokale og nasjonale merkevarer. Ståle skal forvalte våre kunders merkevare både strategisk og kreativt, sier eier og daglig leder, Lena Skeie.- Vi blir større, men forblir små. Vi tror at de beste resultatene blir skapt gjennom tett dialog mellom oppdragsgiver og byrå.

Kundene får direkte tilgang til seniorressurser i et rendyrket fagmiljø. Vårt nettverk av samarbeidspartnere gjør at vi samtidig kan tilby totalleveranser som inkluderer trykking, tekst, foto, film, reklame og webutvikling.

Op designstudio leverer strategisk design av høy kvalitet. Våre satsingsområder er strategi, visuell identitet, pakningsdesign, trykksaker, web- og omgivelsedesign.
facebook