Medlemsnytt

Nye gull til Fiskeeksperten Reinhartsen

17.09.2015 | May Baagøe Broughton
Under Norgesmesterskapet i Sjømatprodukter 2015 vanket det nye medaljer til Reidar Fredriksen og co hos Fiskeeksperten Reinhartsen

På bildet: Fornøyde vinnere sammen med fiskeriministeren under NM i Sjømatprodukter 2015. F.v fiskeriminister Elisabeth Aspaker, Reidar Fredriksen og Helene Bakken. De to sistnevnte fra Fiskeeksperten Reinhartsen. 

Medaljefangsten til Fiskeeksperten Reinhartsen vil ingen ende ta. Da NM i sjømatprodukter i 2015 ble avholdt under Matstreif i Oslo forrige helg fikk de hele fire medaljer, tre gull og en sølv. 

De tok gullet hjem  for fiskepudding, fiskekaker og viltgryte fra havet, mens de fikk en hederlig sølvplass for retten Rocka norsk fiskesuppe. I tillegg fikk Fiskeeksperten og Helene Bakken  en fin-fin 4.plass i Fiskehandlerkonkurransen. 

- Dette er nesten for mye av det gode, sier  en lykkelig daglig leder hos Fiskeeksperten Reinhartsen, Reidar Fredriksen. 

- Vi er utrolig stolte av alle våre ansatte og det vi har fått til i dette mesterskapet. Det er helt fantastisk, avslutter Fredriksen. 

 

facebook