Nytt om navn

Nye ansikter ved Kilden

17.01.2022 | Lotte Blom van der Male
Anne Reitan (26) og Anne Kristin Tjørve Bjelland (57) er ansatt ved Kilden teater og konserthus.
artikkelen fortsetter under annonsen
Skal vi ta en kaffe?
Anne Reitan er ansatt som digital markedsfører og Anne Kristin Tjørve Bjelland som salgsansvarlig for bedriftsmarkedet.

Anne Reitan (26)

Reitan begynte i jobben 1. januar 2022 og har utdanning som journalist fra Høgskolen i Volda, samt en master i samfunnskommunikasjon fra UiA.

Tidligere har hun hatt et engasjement i Kildens salg- og markedsseksjon, og jobber nå med markedsføring av Kildens teaterproduksjoner.

- Den store utviklingen jeg har opplevd som markedsfører, prosjektleder og kommunikator i Kilden gjør meg brennende motivert til å fortsette mitt arbeid med å engasjere Agders befolkning til å ta del i kulturelle opplevelser, sier Reitan.

Anne Kristin Tjørve Bjelland (57)

Anne Kristin Tjørve Bjelland begynte i jobben 1. oktober 2021. Bjelland har sin utdannelse fra Norsk hotellhøyskole innen hotelladministrasjon. Hun kommer fra stillingen som salg- og markedssjef for Hotel Norge og har opparbeidet seg et stort nettverk i bedriftsmarkedet på Sørlandet.

Hun innehar en solid kompetanse innen salg av konferanser og ulike konsepter til bedriftsmarkedet og har hatt flere styreverv. I tillegg er hun sertifisert prestasjons-coach.

Bjelland skal ivareta samarbeidet med Kildens samarbeidspartnere, næringsliv og organisasjoner, samt utvikle og selge kurs- og konferanseproduktene i Kilden.

- Det å få en ny plattform i yrkeslivet i Kilden teater og konserthus ser jeg med glede frem til. Kunst og kultur har gjennom mange år vært blant mine interesser. Som tidligere leverandør til Kilden har min begeistring vært stor for dette huset som jeg mener er regionens flotteste bygg. En arena for de store opplevelser også innen konferansemarkedet, og det ser jeg ser frem til å arbeide med, sier Bjelland.
facebook

Relaterte saker