Nytt om navn
Administrerende direktør LOS Energy, Anders Gaudestad er en av foredragsholderne.
Foto: Geir Anders Rybakken Ørslien

Ny daglig leder i LOS

02.07.2015 | Thorbjørn K. Laundal, markeds- og kommunikasjonsdirektør i LOS
Anders Gaudestad (42) overtar som administrerende direktør i LOS AS etter Geir Tønnesland, som har takket ja til en stilling utenfor Agder Energi.
- Vi er svært tilfredse med at Anders har takket ja til jobben. Han har en personlighet som passer selskapet. Gjennom tidligere lederjobber i HP, PwC, Vetro Solar, SAE Vind og Agder Energi har Gaudestad bevist at han har kraft og evne til å utvikle et selskap og se forretningsmessige muligheter, sier Steffen Syvertsen, styreleder i LOS AS.

Utpreget strategisk perspektiv
- Energibransjen vil gjennomgå store endringer i årene framover. En strømleverandør vil trolig være annerledes enn det man forbinder det med i dag. Smarte hjem, forbrukerfleksibilitet, energi-effektivisering og tilbakesalg av strøm fra forbruker til leverandør er bare noen av endringene som kommer. Anders er rett mann til å manøvrere LOS inn i dette spennende landskapet, sier Syvertsen.

- Jeg gleder meg til å starte arbeidet som administrerende direktør i LOS, og går til jobben med  respekt for det arbeidet som er gjort, og de prosesser selskapet er inne i.

Som leder blir det viktig å sikre lønnsom forretningsutvikling, et svært tydelig kundefokus og kontinuerlig forbedring, sier Anders Gaudestad. Vi som strømleverandør må se muligheter og utvikle forretningsmodeller som styrker vår markedsposisjon i en fremtid med adskillig hurtigere endringer enn tidligere, påpeker han.

Anders Gaudestad, som har vært styremedlemsnytt,aktuelt i LOS, tiltrer som administrerende direktør 1. juni. Geir Tønnesland har ledet LOS i nær fire år.

- Geir har lyktes med å utvikle kundeporteføljen og utført en omorganisering i selskapet, og vi ønsker ham alt godt på veien videre, sier Syvertsen.

 
facebook