Nytt om navn

Ny attføringsleder hos KSI

17.01.2022 | Lotte Blom van der Male
Christina Gerhardsen (34) er ny attføringsleder hos KSI, og begynte i jobben 15. november 2021.
artikkelen fortsetter under annonsen
Skal vi ta en kaffe?
- Jeg er utdannet hjelpepleier og har mange års erfaring innen helsevesenet som helsefagarbeider, forteller Gerhardsen.

Hun har jobbet som prosjektleder i KSV-prosjektet og som hjelpepleier blant annet i hjemmesykepleien og innenfor psykiatri.

- Som attføringsleder har jeg ansvar for rapporteringer til NAV, medarbeidersamtaler med VTA-ansatte (Varig tilrettelagt arbeid), oppfølging, og det å være daglig til stede i produksjonen. Jeg skal også tilrettelegge arbeidshverdagen for VTA-ansatte sammen med de andre arbeidslederne. Akkurat nå er jeg smittevernansvarlig og har også ansvar for ISO-sertifisering og Miljøfyrtårn, sier Gerhardsen.

- Jeg ser frem til nye utfordringer og til det å lære hver enkelt deltager å kjenne, og å se utvikling i hver enkelt menneske i en tilrettelagt arbeidshverdag.

Hun legger til:

- KSI er en verdifull arbeidsplass for både oss og deltagerne. Jeg tror vi lærer mye av hverandre og vi utvikler oss sammen. Det er alltid godt å ha noe å gjøre. Hos oss blir det tilrettelagt så alle har mulighet til å være med å bidra med noe. Det å få lov til å være en del av noe og få lov til å bidra med det man kan er viktig og positivt.
facebook

Relaterte saker