Medlemsnytt
F.V: Omar Sadiq markedssjef, Heidi Helland produktsjef, Geir Nordahl salgssjef og Christoffer Sæter daglig leder, alle fra Scan Trade. Foran: Terje Marcussen, daglig leder Vipers.

Millionavtale med Vipers!

04.02.2016 | Scan Trade
Vipers Kristiansand og Scan Trade AS ved Umbro satser stort de neste årene.
– Vi er utrolig glade for at vi nå kan jobbe sammen. Avtalen vi har signert vil bidra til et stort løft for begge parter og vi ser frem til mange gode år med fremragende resultater sammen med Vipers, sier daglig leder i Scan Trade AS Christoffer Sæther.

Vipers Kristiansand og Scan Trade AS ved Umbro har skrevet en fireårs kontrakt som vil gjelde fra sommeren 2016.

– Vipers Kristiansand er en av landets mest ambisiøse håndballklubber og det er naturlig at to Sørlandsbedrifter jobber sammen for å satse mot nye høyder. Dette er den største kontrakten i klubbens historie, sier daglig leder i Vipers Kristiansand Terje Marcussen.

Den nye sublimdrakten lanseres om kort tid, og det jobbes i kulissene med flere spennende og nye konsepter på håndballsiden, sier produktsjef Heidi Helland.

– Vi skal samarbeide tett om blant annet markedsføring, salg og konseptutvikling.  Vi har nå utviklet en ny fremtidsrettet digitalplattform for klubben som vil gi Vipers nye måter å kommunisere på. Vi vil også øke inntektene og etablere en bedre struktur hvor vi sammen vil nå nye høyder i fremtiden, sier markedssjef Omar Sadiq.

- Scan Trade AS og Umbro er Norges største klubbleverandør og vi vil ytterligere styrke vår tilstedeværelse i klubb-Norge de nærmeste månedene. Vi er for tiden størst på fotball og håndball, men vi erfarer at flere og flere idrettslag ser nytten av å tegne avtale med oss, sier salgssjef Geir Nordahl.
facebook