Medlemsnytt
Litt festivitas på kontoret i Kristiansand da Menko rundet 15 år 15. mars. Fra venstre Ernst Rune Saatvedt, Gøran Dalheim, daglig leder Arne Paulsen og Rune Håverstad.

Menko fyller 15 år

15.03.2016 | Ingrid Michalsen
- Jeg er utrolig stolt over hvor vi er kommet, sier daglig leder Arne Paulsen, 15 år etter at han startet Menko.
15. mars 2001 så konsulentselskapet, som skulle jobbe med lederutvikling og teamutvikling, dagens lys i Kristiansand.

Etter noen år skiftet fokus til opplæring av mennesker, ikke bare de som allerede var i arbeidslivet, men de som ønsket å komme inn i arbeidslivet. Kursvirksomheten vokste fram og spredte seg etter hvert til andre byer. Menko har i dag åtte kontorer/kurssentre.

- Veien har vært humpete! Jeg, og vi som jobber i Menko, har lært mye underveis. Etter å ha gått på noen smeller underveis, har vi utviklet flere bein å stå på. I dag er vi et solid selskap med stor aktivitet, sier Paulsen.

- Som eier og daglig leder er jeg stolt over alle de flotte menneskene som jobber i selskapet, og glad for alle suksesshistoriene vi har skapt gjennom årene – enten det dreier seg om enkeltpersoner eller selskaper som det har gått bra for, sier Paulsen.

15-årsdagen ble ikke bare markert med kake og kos på kontoret, men også med å stifte et nytt kompetanseselskap i Menko-familien.

- Der har vi mer informasjon etter påske, forteller Paulsen.
facebook