På bildet: Styreleder i Hopeful, Bjørg Wallevik og daglig leder i Hopeful, Tone Olsen Nor med bildet som skal selges (1/100).

Meningsfull kunsthandel

01.07.2015 | May Baagøe Broughton
- Vi ønsker å gi ungdommen god ballast slik at de kan mestre livets seilas, sier styreleder i Hopeful, Bjørg Wallevik.
Hopeful  er en stiftelse med ideell målsetning om å gi positive opplevelser til utsatte barn og unge. Et av prosjektene Hopeful jobber med, i samarbeid med NAV, er få ungdom ut i aktivitet gjennom arbeidstreningsprosjekt «Tilbake på sporet».

For å få finansiering til prosjektet har kunstneren Oscar Jansen malt et bilde av fullriggeren Sørlandet. Dette bildet vil blant annet selges på stand under Tall Ships Races i Kristiansand 25.-28.juli.

- Prosjektet "Tilbake på sporet" har mye av de samme målsetningene som Tall Ships Races; det å gi ungdommer mulighet til å lære om samarbeid, samhold, gi dem mestringsfølelse og selvtillit, sier daglig leder i Hopeful, Tone Olsen Nor

- Ved å kjøpe kunst hjelper du ungdom på arbeidstrening «Tilbake på sporet». Ved å kjøpe dette bildet av Fullriggeren Sørlandet er du med å gi ungdom vind i seilene. Det er en glede å bidra, sier kunstner Oscar Jansen.

Prisen på trykket er 4500,- ferdig innrammet og det er 100 stykker. Hele overskuddet går til prosjektet . Det kan, som nevnt kjøpes på stand under Tall Ships Races, ved henvendelse til butikken Hopeful Outlet i Tollbodgata 15 eller på e-post til tone@hopeful.no
facebook