MER INFO UNDER
Arrow
Pause Play
Top Image
Top Image
Top Image

WiB

WiB er et forretningsnettverk for kvinner i offentlig og privat sektor på Sørlandet – kvinner som enten har beslutningsansvar i dag eller ønsker å ta mer lederansvar på sikt. Vi teller 400 medlemmer i nettverket.
WiBs strategi:

"Vi skal styrke andelen kvinner på arenaer hvor beslutninger fattes"


WiB skal bidra til å gjøre Kristiansandsregionen til Norges beste næringsregion på likestilling og mangfold. Vi skal være rause, handlekraftige og synlige. 

Vi har mellom 6-8 arrangementer i året. Alle medlemmer får invitasjon til disse direkte på e-post, og i tillegg legger vi ut alle arrangementene i vår FB-gruppe Women in Business Sørlandet (kun for medlemmer).

WiB-arrangementer fremover:

30. mai: Investeringskveld med Nordea og WiB: Med Thina Saltvedt.
20. juni: Sommermingling for WiB
28.august - 1. september: Lederutviklingsseminar i Firenze, i samarbeid med Keiron. (NB! Påmeldingsfrist 30. april)


Vi har også et mentor-og lederutviklingsprogram i nettverket. I 2023 har vi 15 menteer med i programmet som er matchet med hver sin mentor. Siste samling i årets program er i november, og programmet består av fire lederutviklingssamlinger (dagsamlinger, samt en med overnatting) gjennom et helt år. Programmet fasiliteteres av Heidi Minde,  som har jobbet med organsisasjonsutvikling og innovasjon i både Å Energi og Agder Fylkeskommune. Minde har tidligere jobbet i NAV IT, vært partner i et konsulentselskap i en årrekke, vært offiser, og har jobbet med ledergruppeutvikling, design og gjennomføring av leder- og medarbeiderutviklingsprogrammer, mentorprogrammer, teamutvikling og konflikthåndtering.
Hun har også undervist ved flere av Handelshøyskolen BI Master of Executive Programmes.

Vi har de siste årene startet et nytt kull årlig, og planlegger også et nytt kull i 2024. Mer informasjon om oppstart, søknad- og opptaksprosess kommer. 

WiB har følgende partnere:

Formål:

  • Øke antallet kvinnelige ledere i næringslivet og der hvor beslutninger fattes (i styrer og ledelse).
  • Styrke næringslivet i regionen ved å utvide den kvinnelige andelen, slik at 100 prosent av kompetansen blir tatt i bruk.
  • Utvikle individuelle lederegenskaper hos medlemmene, styrke kompetansen.
  • Nettverksbygging og forretningsutvikling.Medlemsfordeler:
  • Som medlem i WiB blir du en del av et forretningsnettverk for kvinner i regionen vår.
  • Du vil som medlem  ha mulighet til å delta på alle våre WiB-arrangement til reduserte priser.
  • Du kan bli med i FB-gruppen, FB-gruppe, Women in Business Sørlandet, hvor vi deler artikler,  stillingsutlysninger og kommende møter.

Medlemskapskriterier:
  • Nettverket er for kvinner som har lederansvar, eller ønsker lederansvar og bidra der beslutninger fattes.
  • Medlemskap koster 750 kr per år (eksl. mva) for ansatte i medlemsbedrifter, og 1500 kr (eksl. mva) per år for ansatte i ikke-medlemsbedrifter.
  • Studentmedlemskap koster 375 kroner i året.