F.v. Øyvind Tellefsen, Dagfinn Galdal, May Britt Svendsen Eide og Jens Richard Andersen, Lars Gunnar Nag, Torill Lilleøy Andersen og Tore Ingvald Olsen.

Lærte mer om vin på Sjøhuset

11.03.2016 | Ingrid Michalsen
Åtte retter med tilhørende drikke til. Da blir man både glad, mett og inspirert.
artikkelen fortsetter under annonsen
Atea
- Utrolig hyggelig. Flott mat ,deilig drikke og topp betjening. Jeg storkoste meg, lyder attesten fra Jens Richard Andersen, advokat i Interjuris.

Onsdag deltok han og 17 andre personer på vinsmaking på Sjøhuset i regi av Næringsforeningen.  Kai Arne Arnesen fra Bravida ble så inspirert etter kveldens smaksopplevelser at han like godt reiste seg opp og tok en "takk-for-maten"-tale på sparket.

- Jeg følte rett og slett jeg måtte si noen ord om hvor flott opplevelse det var. Vi hadde en veldig bra kveld, og det er alltid hyggelig å bli kjent med nye medlemmer av næringsforeningen, forteller Arnesen.

- Og så må jeg rose restaurantsjefen der, Max Hansen, han må være en av de beste i byen innen mat og vin. I tillegg har han en måte å formidle på som gjør det forståelig, også for en nybegynner som meg, legger Arnesen til.

Menyen for kvelden så slik ut:

  • Fiskesuppe og et glass Rosé, Elkjær, Rhône

  • Piggvar m/pepperrot og et glass Sancerre, Roger, Loire

  • Torsk m/smør og et glass Chablis, Bourgogne

  • Kalv m/løk og et glass Etna Rosso, Tenuta Terre Nera, Sicilia

  • Okse m/rødvin og et glass Crôzes-Hermitage, Belle, Rhône

  • Fast ost/olivenolje og et glass med en overraskelse

  • Vaniljepannacotta og et glass LBV Port, Niepoort, Porto

  • Multebær med et glass Sauternes, Bordeaux

facebook

Relaterte saker