Klart for påmelding til KPMG-dagen 2015

29.10.2015 | KPMG Kristiansand
Påmeldingen er nå åpnet for KPMG-dagen på Sørlandet. Her får du faglig påfyll og nyheter fra dyktige forelesere.

Vi har igjen gleden av å invitere til vår årlige KPMG-dag, arrangementet hvor våre dyktige medarbeidere gir deg de siste oppdateringene innenfor økonomi, regnskap, skatt og avgift.

Enten du er leder, bedriftseier eller jobber med økonomi og regnskap, er det viktig å vite hvilke nye endringer og muligheter virksomheten står overfor. Visste du for eksempel at nye skatteregler innebærer at lån til aksjeeier nå regnes som skattemessig utbytte?

Kunnskap om nye og endrede regler er nødvendig for å kunne ta gode beslutninger og unngå utilsiktede og ugunstige konsekvenser. I tillegg bidrar ny kunnskap til informerte medarbeidere og et mer konkurransedyktig miljø.

I KPMG jobber noen av landets fremste eksperter innenfor regnskap, avgift og skatt. I tillegg til en aktuell og spennende agenda, får du på KPMG-dagen anledning til å stille spørsmål og bli bedre kjent med våre flinke fagfolk.
 
Agenda
  • Skatt – Siste nytt, temaer og dommer. Skatteopplegg for 2016 og forslag til skattereform. Vi presenterer regjeringens forslag og oppdaterer med det som måtte bli avklart gjennom Finanskomiteens behandling/oppdatering.
  • Merverdiavgift – Siste nytt og temaer i tiden
  • Selskapsrett – Sentrale bestemmelser i aksjeloven, og konsekvenser i praksis for små og mellomstore bedrifter.
  •  Regnskap – Siste nytt, ting å tenke på, samt forberedelser til årsoppgjøret. Nyheter bokføring.
  • Moderne økonomistyring i utfordrende tider

 

Se link her for påmelding: http://kurs.kpmg.no/2066185

 

facebook