Medlemsnytt

Kildendebut for Ingrid Klem (23)

02.03.2016 | Kilden Teater- og Konserthus
Når du blir bedratt og livet stanser, er det viktig å holde seg i bevegelse. Bli med på et sorgmuntert møte med Molly – strandet på en bussholdeplass etter å ha blitt dumpet i full offentlighet.
artikkelen fortsetter under annonsen
Nordic Arena
Ingrid Klem debuterte denne uken på Kildens intimscene i stykket "Kjærlighetsbrev til kollektivtransporten"

I stykket er det tre karakterer, Molly, Odd og Margareth, som forteller sine historier. Ingrid spiller alle tre.

23 år gamle Ingrid Klem er utdannet i 2015 fra "East 15 Acting School" i England, Hun spilte "Sonja" i "Reisen til Julestjernen" på Agder Teater i 2007 og 2010, og var også med i "Like til Betlehem" i 2009 og "Spellemann på taket" i 2010

Kjærlighetsbrev til kollektivtransporten er skrevet av den engelske skuespilleren og forfatteren Molly Taylor, og stykket er en hyllest til kollektivtransporten – buss, tog, fly og drosjer, og til dem som arbeider der. I tillegg er det en hyllest til kjærligheten – når den lever og når den går i stykker.

Kjærlighetsbrev til kollektivtransporten viser at man kan sette pris på ting som tas for gitt, og det å se det positive i noe som er negativt.

- Jeg tror mange kan kjenne seg igjen i temaet, og folk kan føle seg truffet på forskjellige måter ut i fra de ulike karakterene, sier Ingrid Klem i en kommentar.

Manus: Molly Taylor
Norsk oversettelse: Arild Strømsvåg
Med: Ingrid Klem
Regi: Laura Christina Brøvig Vallenes

Stykket spilles i Kilden Teater- og Konserthus i perioden 2.mars til 8.april.
facebook